Blogs

Gastronomia

L'Empordà a taula

El blog de l'Isaac Sabrià

Cuiner de l'Empordà, xef al restaurant Sala Gran de Llofriu i apassionat de la gastronomia, l'esport i la meva terra. Podeu trobar més sobre mi aquí

06/06/2014
Aquesta vegada us explicaré els secrets per triomfar amb un suquet de peix!, de receptes de suquets n'hi ha tantes com cuiners hi ha, cada un el fa amb el seu toc personal.
26/03/2014
A l’Empordà tenim molts productes de proximitat, tenim el mar, la muntanya, l’horta, la vinya… En aquest post em vull centrar en l’horta i la importància dels productes de proximitat.
05/03/2014
L'oli de l'Ermedàs és un dels millors olis del nostre país, està situat a Palafrugell, al cor de l'Empordà.
03/02/2014
Del porc s’aprofita tot, ara és temps de la matança del porc a moltes cases de pagès de l’Empordà, jo us proposo fer un rostit de galta de porc amb verdures. La galta de porc és molt apreciada pel seu gust i melositat.
09/01/2014
A l'Octubre vaig anar a veure com l’Albert Grassot, de l’Arròs de l’Estany de Pals, segava un dels seus camps, en concret una varietat experimental.
17/12/2013
Ara que ja tenim l’hivern a tocar, és quan més de gust vé gaudir d’una bona escudella i carn d’olla. Hi ha millor manera de combatre el fred? Si és així, jo no la conec!