Espectacles
,
2017
Dimarts 18 de juliol, 22h
Plaça del Pallol
Girona

Clown 'Nàufrags'

EscèNit, la programació de carrer del Teatre Municipal de Girona ofereix 13 espectacles durant tot el mes de juliol. 

Sinopsi: 

Un espectacle en clau de clown de dos nàufrags del quotidià que viuen a la deriva. Perquè la vida està feta de petits naufragis. Nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen, que comparteixen amb altres nàufrags. Pescadors de missatges, recol•lectors d’ampolles, col•leccionistes de moments. Cada naufragi és una oportunitat per començar de nou, per seguir viatge. Per viure. Aquests personatges es deixen portar pel vent, per les ones, pels impulsos, aquesta és la seva manera de viure, la seva quotidianitat, no tenen res a perdre i tot que guanyar. Una trobada amb el públic, un intercanvi. Dos nàufrags que potser deixin una llavor per on passen i potser se’n portin unes altres que aniran transformant les seves vides. 
Un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir nàufrags. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat. 
Un espectacle de teatre de Calrrer i de Clown i, com a tal, de circ. Nàufrags no té text: parlen el gest, les mirades, els somriures. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats.

Preu: 

Activitat gratuïta

Més informació: 

  • imatge de control 1per1