AGENDA
Espectacles
Dimarts 18 de juliol, 22h
2017
Plaça del Pallol
  • Girona

Clown 'Nàufrags'

EscèNit, la programació de carrer del Teatre Municipal de Girona ofereix 13 espectacles durant tot el mes de juliol. 

Sinopsi: 

Un espectacle en clau de clown de dos nàufrags del quotidià que viuen a la deriva. Perquè la vida està feta de petits naufragis. Nàufrags que arriben, que es troben, que juguen, que busquen, que comparteixen amb altres nàufrags. Pescadors de missatges, recol•lectors d’ampolles, col•leccionistes de moments. Cada naufragi és una oportunitat per començar de nou, per seguir viatge. Per viure. Aquests personatges es deixen portar pel vent, per les ones, pels impulsos, aquesta és la seva manera de viure, la seva quotidianitat, no tenen res a perdre i tot que guanyar. Una trobada amb el públic, un intercanvi. Dos nàufrags que potser deixin una llavor per on passen i potser se’n portin unes altres que aniran transformant les seves vides. 
Un homenatge a tots els viatgers que alguna vegada es van sentir nàufrags. Una picada d’ullet als naufragis quotidians des de l’humor i la fragilitat. 
Un espectacle de teatre de Calrrer i de Clown i, com a tal, de circ. Nàufrags no té text: parlen el gest, les mirades, els somriures. Un espectacle per a tots els públics, on els nens i nenes estan convidats a venir acompanyats.

Preu: 

Activitat gratuïta

Més informació: 

Nàufrags

Et pot interessar

Les encantades
Diumenge 17 de desembre, 18h
Celrà
Pastorets
Dimarts 26 de desembre, 18:30h
Cervera
Diàlegs
Del 12 de desembre al 17 de gener
Lleida
Dissabte 6 de gener, 18h
Pals
Pirineus
Dijous 14 de desembre, 19:30h
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Gran Gala Màgica de Nadal - Bravium Teatre 2017
Diumenge 17 de desembre, 12h
Reus
Victor Pablo Perez
Dissabte 16 de desembre, 20h
Lleida