AGENDA
Fires i festes
Dissabte 20 de maig
2017
Plaça de l'Assumpció
  • Girona

20è Mercat de La Volta (Art Km0)

El Mercat de La Volta (Art Km0) es vesteix de primavera i celebra Temps de Flors el dissabte 20 de maig de 10 a 20h. La 20à edició convida a tothom a passar un dia especial a la plaça de l'Assumpció per conèixer de primera mà les millors propostes de disseny, art i artesania, i gaudir de les activitats i tallers programats durant tota la jornada. 

En aquesta ocasió, hi haurà tres actuacions ben diverses i per a tots els públics. A les 12h es presenta el projecte Kumbalawé dirigit a nens i nenes de centres socioeducatius de Banyoles per fomentar l'educació musical i corporal, amb una actuació que combina la veu, la dansa i la percussió. A les 18h, des de Bordeus, arriba la formació de jazz electrònic Trio 180º i a les 19h el grup El pèsol feréstec presenta el seu tercer LP 'Treure'n robins' amb nou cançons que incorporen la veu de la poeta Maria Cabrera. L'apartat musical es complementa amb la sessió més indie i fresca de Yeah! Dj Set!, residents de la sala que programa música en viu al centre de Girona. 

A les 13:13h s'inaugura a La Cova de La Volta l'exposició Inch'allah, una mirada al Senegal, una instal·lació que ofereix un viatge sensorial pel Sahel senegalès a partir d'imatges i sons on descobrim l'essència de la vida a Thille Boubacar gràcies a la convivència amb la comunitat local i el desenvolupament de dos projectes de cooperació de Terram (bioconstrucció) i la Cia Cap de Perdals (titelles i ombres) que han rebut el suport de l' Oficina de Cooperació pel Desenvolupament de la Universitat de Girona. 

Com és habitual, al Mercat de La Volta s'exposa el treball de més de 20 creadors dedicats a l'art, l'artesania i el disseny i es propicia el contacte directe amb el visitant. L'activitat cultural s'amplia amb les següents propostes pedagògiques i artístiques: taller Flors de Feltre de Lluerna (l'espai creatiu de Rupià), mostra d'Instruments Trastocats, taller de ganxet amb bosses de plàstic (Cap de pardals), mostra de bioconstrucció amb terra (Terram), fotografia artesana (Javier Torra), espai de joc (Tell Fusta), taller de jugar al pillut i sr. Embut (Cuscusians), taller de postals (Manon Robbers), taller de mosques pintades de l'Associació de veïns de Sant Narcís. 

Més informació
 

Et pot interessar

FM La Granja d'Escarp
Del 19 al 25 de juliol
La Granja d'Escarp
Cartell de l'Esbaiola't 2017
Del 20 al 23 de juliol
Esterri d'Àneu
Dissabte 22 de juliol, 22h
Lloret de Mar
Templer
Dissabte 29 de juliol, 21h
Lleida
Grand Prix a la muntanya dels invents
Dissabte 22 de juliol, 17:30h
Lloret de Mar
Espectacle 'Xarivari Blues'
Dilluns 24 de juliol, 19h
Girona
Lletres de sal
Dissabte 22 de juliol, 12h
Lleida
Del 28 al 30 de juliol
Mont-ras