AGENDA
Música
Diumenge 21 de maig, 12:30h
2017
Terrassa del Teatre de Lloret
  • Lloret de Mar

2n Vermut - Jazz 'Luis González Trio'

Sinopsi:
Els vermut-jazz a la terrassa del Teate de Lloret tenen per objectiu donar vida a l'exterior del teatre coincidint amb l'arribada del bon temps. La programació consta de 4 concerts gratuïts tots els diumenges del 14 de maig al 4 de juny on la gent podrà gaudir de bona música jazz mentre fa un vermut.

Luis González Trio és una formació que va néixer l'any 2008 fruit de la necessitat d'establir un vincle musical entre els tres components i amb la voluntat d'aprofundir  en un so de grup, personal i original. Han gravat sis discos com a formació estable, oferint concerts arreu de l'estat i col·laborant amb diversos artistes de renom , com el jove saxofonista Lucas Martínez, la cantant Laura Noah instal·lada a Nova York i el prestigiós guitarrista Gilad Hekselman. El seu últim projecte els ha portat a vitajar a la capital del jazz mundial: Nova York. En aquest nou àlbum el pianista i compositor evoca la sonoritat del flamenc, la música europea, la llatina, el tango i el jazz més clàssic.

Activitat gratuïta

Més informació
www.teatredelacostabravasud.cat

 

Luis González Trio

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 22 de novembre, 22:30h
Lleida
Concert de Nadal
Dissabte 23 de desembre, 21h
Celrà
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
El Més Petit de Tots
De l'11 al 26 de novembre
Lleida
Quartet Teixidor
Diumenge 26 de novembre, 19h
Cervera
El último de la fila
Dissabte 25 de novembre, 23:45h
Lleida
34è Festival Pedrell - Tortosa 2017
Del 28 d'octubre al 26 de novembre
Tortosa