Música
,
2016
Divendres 23 de setembre, 22:30h
La Mirona
Salt

Concert '14è Aniversari de La Banda del Rec'

La Banda del Rec és la banda de percussió saltenca més bandarra i enèrgica. En aquest aniversari gaudirem de 4 concerts per no parar de ballar: La Banda del Rec, El Cigarrito de Después, Pelukass i Vàter.

Vàter
Cantautor de gènere sex-folk surrealista d'arrels sant pauenques, amb clares influències d'Albert Pla, Ojete Calor, Pau Riba, Sisa, el Talking Heads, Alaska i dinarama, Marylin Manson, Daddy Yankee, king África, El Fari, Riuichy Sakamoto, Gigi d'Agostino, Rage against the machine, Einstürzende Neubaten i d'altres...
 Us animem a disfrutar d'una bona estona i a riure molt fortament amb en Vàter, nom que vol que ens recordi allà on estem millor o allà on el llençareu després de l'actuació. (el pseudònim se'l va posar ell mateix).

El Cigarrito de Después
Grup que barreja 9 artistes provinents de diferents llocs, que s'han anat juntant a la ciutat de Girona desde el desembre del 2013, amb un propòsit, fer de l'art i la música una sola cosa, un bon espectacle i amb un bon misatge; fer disfrutar al públic i disfrutar sobre l'escenari una bona estona. 9 personatges que tenen arrelats grups de carrer com Muchachito bombo infierno, Delinqüentes, Canteca de macao, Manu Chao... Una barreja de 'rumba callejera', swing, reggae, ska amb espectacle de malabars i pintura.

PelukAss
PelukAss és un grup de Salt format per 5 joves que fan tot tipus de versions de Pop Rock nacional i internacional des dels 80 fins l'actualitat (des de Queen fins a Shakira passant pel Chaval de la peca, Eminem, Pont Aeri i Spice Girls).  Es declaren infuenciats per artistes de tant de renom com ara Delfín hasta el fin, La tigresa del oriente, Hamburguesas Vegetales, Wendi Sulca, Gigatron, Manolo cabezabolo, Albert Plà, Nacho Vidal i d'altres il·ustres membres del gremi musical i d'algun altre gremi també...

Preu: Taquilla, 3€

Més informació

  • imatge de control 1per1