Música
,
2016
Divendres 16 de setembre, 22h
La Mirona
Salt

Concert 'Obeses + Fundación Tony Manero + Failovers'

Inauguració de la temporada de La Mirona

Obeses
Una estètica agosarada i una música transversal defineixen la proposta del grup osonenc Obeses. Són l’Arnau Tordera (guitarra i veu), el Maiol Montané (bateria), l’Arnau Burdó (teclat) i el Jaume Coll (baix), els músics que hi ha al darrere d’aquest univers heterogeni i surrealista. Lletres iròniques, sexuals i satíriques, amb elements de casa nostra com el pa amb tomàquet. Peces singulars que van des de la música clàssica al rock, passant pel cant gregorià, la música operística o l’havanera.

20 anys de Fundación Tony Manero
Era l’any 1996 quan deu tipus de Barcelona es van vestir amb pantalons de campana i ulleres estrafolàries i van pujar a un escenari per reivindicar la música disco, en aquell temps menyspreada i considerada kitsch. Els seus concerts, concebuts per la festa i el ball desenfrenat, els van portar per escenaris de tot l’estat encomanant la disco-adicció per allà on passaven. Eren realment una fundació? Eren una broma? Una moda del moment?

Failovers
Failovers és un trio de rock electrònic que neix durant el 2011 a la ciutat de Girona. Línies potents de baix, caixes de ritme, guitarres i sintetizadors, tot mesclat amb unes lletres que volen reflectir la part més obscura i amarga de l'amor i les persones.

Preu: Anticipada, 12€ | Taquilla, 15€ 

Més informació

  • imatge de control 1per1