Arts
,
2015
Dijous 17 desembre, 19:30h
Museu del Cinema
Girona

En Curt 'Premis Goya 2015'

El Museu del Cinema ens ofereix una radiografia dels millors curtmetratges actuals a través d'un interessant recorregut per diversos festivals del nostre país i dels premis estatals i europeus del gènere. Una sessió mensual que et permetrà conèixer noves propostes i directors d'aquest format cinematogràfic en auge i en perfecte estat de salut. Aquest mes projecten els premis Goya 2015 al millor curtmetratge.

'Walls (Si estas paredes hablasen)' de Miguel López Beraza (Espanya, 2014) 10 minuts
Si les parets parlessin, ¿què dirien dels seus veïns ?. Un dia a la vida del Sr. Istvan i la Sra. Magdi, veïns des de fa molts anys, és narrada per l'edifici de Budapest en què tots dos viuen. Les parets que els envolten revelen les seves petites passions, històries i rutines.

'Juan y la nube' de Giovanni Maccelli (Espanya, 2014) 14 minuts
"Juan" és un nen que no té amics. "La nube" és un núvol que no té amigues núvols. Es troben i es fan amics. Però Juan creix i es perd en el món gris dels adults.

'Café para llevar' de Patricia Font (Espanya (Catalunya, 2014) 13 minuts
Alicia camina atrafegada ultimant els preparatius del seu casament quan decideix entrar a demanar un cafè per emportar a la primera cafeteria que troba. Casualitats del destí, allà que es troba inesperadament amb Javi.

Activitat gratuïta
Organitza: Museu del Cinema i Academia de las artes i las ciencias cinematográficas de España

 

Més informació

 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1