AGENDA
Arts
Fins el 30 de juny
2017
Col·legi de Periodistes
  • Girona

Exposició 'Disset mirades a dotze mesos'

Fotografies presentades a la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local
La seu de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya acull l'exposició 'Disset mirades a dotze mesos', una selecció de les 148 imatges que es van presentar a la vuitena edició dels Premis Carles Rahola de Comunicació Local. La mostra està organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, i es pot visitar fins al 30 de juny.

L’exposició està integrada per vint-i-quatre imatges seleccionades d’entre els 43 treballs (molts d’ells, sèries) presentats a la categoria que premia la millor fotografia de premsa en la darrera edició dels Premis Carles Rahola. Disset professionals, cadascun amb la seva particular mirada, aconsegueixen fer reviure alguns dels fets destacats de l’any 2016, però també permeten descobrir moments aparentment insignificants, que podrien haver-se perdut en el dia a dia si no fos perquè un fotoperiodista va fixar-s’hi. Al costat de l’èpica de la lluita d’un membre de l’ADF contra les flames d’un incendi trobem trossets de vida a les Fires de Girona. Podem passar de la brutalitat d’un accident a la N-II a la placidesa dels Aiguamolls de l’Empordà; de la intensitat del gest musical al neguit dels qui esperen aconseguir un habitatge; del color de les festes populars i la plasticitat del circ a l’emoció continguda de la família Ribas de Can Ventós. Una vegada més, les fotos van molt més enllà de la imatge: ens transmeten emocions, ens evoquen sensacions i ens fan reflexionar.

'Disset mirades a dotze mesos' inclou fotos de Martí Artalejo, Borja Balsera, Albert Busquets, Jordi Busquets, Joan Castro, Carles Colomer, Martí Dacosta, Pere Duran, Toni Ferragut, Jordi Mestre, Carles Palacio, Xavier Pi, Aniol Resclosa, Àngel Reynal, Jordi Ribot, Glòria Sánchez, i Lluís Serrat.

Més informació
www.ddgi.cat/exposicions

Disset mirades a dotze mesos

Et pot interessar

NanoArts
Dissabte 21 d'octubre, 11h
Girona
El meu primer festival
Dissabte 25 de novembre, 17:30h
Lloret de Mar
Kikoriki: Equip invencible
Diumenge 22 d'octubre, 12h
Girona
Del 15 de juliol al 28 de gener
Platja d'Aro
La verema dels 80. Una emigració civilitzada
Del 7 d'octubre al 26 de novembre
Palafrugell
Estiu 1993
Dijous 19 d'octubre, 20:30h
Cardona
Fins al 22 d'octubre
Castell d'Aro