AGENDA
Arts
De l'11 d'abril a l'11 de juny
2017
Museu Darder
  • Banyoles

Exposició 'LIFE Potamo Fauna'

L'exposició té per objectiu informar de les actuacions que es porten a terme en el projecte, donar a conèixer les diferents espècies de fauna autòctones que es volen conservar als nostres rius, així com sensibilitzar a la població sobre el perill de les espècies invasores. L'exposició incorpora continguts molt visuals, gràfics, sopes de lletres, jocs i enllaços a traves de codis QR. En la seva itinerància al Museu Darder, l'exposició es complementarà excepcionalment amb vitrines on s'exposaran exemplars de les espècies que es relacionen amb el projecte, procedents del fons del Museu Darder i el Museu Arqueològic Comarcal.

Life Potamo Fauna és un projecte de la Unió Europea i la xarxa Natura 2000 que permet conservar espècies amenaçades com el cranc de riu de potes blanques (Austropotamobius pallipes), la nàiade allargada (Unio elogantulus) o la tortuga d'estany (Emys orbicularis). Durant quatre anys s'actua en 11 espais xarxa Natura 2000 de les comarques gironines.

*Organitza: Consorci de l'Estany, Consorci del Ter, Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat, Forestal Catalana, Amics de la Tortuga de l'Albera, Universitat del País Basc, Museu Darder de Banyoles.

*Amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Porqueres, Consorci Esportiu de l'Estany de Banyoles, Aigües de Banyoles

Activitat gratuïta

Més informació
www.cultura.banyoles.cat

LIFE Potamo Fauna

Et pot interessar

Desenterrant el Pla de l'Estany
Del 30 de setembre al 7 de gener
Banyoles
El meu primer festival
Dissabte 25 de novembre, 17:30h
Lloret de Mar
Divendre 24 de novembre, 19h
Sant Pere de Riudebitlles
Del 15 de juliol al 28 de gener
Platja d'Aro
Dàmaris Gelabert
Diumenge 26 de novembre, 18h
Alpicat
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Centelles
Del 2 de novembre al 21 de gener
Lleida
La verema dels 80. Una emigració civilitzada
Del 7 d'octubre al 26 de novembre
Palafrugell