AGENDA
Arts
De l'11 d'abril a l'11 de juny
2017
Museu Darder
  • Banyoles

Exposició 'LIFE Potamo Fauna'

L'exposició té per objectiu informar de les actuacions que es porten a terme en el projecte, donar a conèixer les diferents espècies de fauna autòctones que es volen conservar als nostres rius, així com sensibilitzar a la població sobre el perill de les espècies invasores. L'exposició incorpora continguts molt visuals, gràfics, sopes de lletres, jocs i enllaços a traves de codis QR. En la seva itinerància al Museu Darder, l'exposició es complementarà excepcionalment amb vitrines on s'exposaran exemplars de les espècies que es relacionen amb el projecte, procedents del fons del Museu Darder i el Museu Arqueològic Comarcal.

Life Potamo Fauna és un projecte de la Unió Europea i la xarxa Natura 2000 que permet conservar espècies amenaçades com el cranc de riu de potes blanques (Austropotamobius pallipes), la nàiade allargada (Unio elogantulus) o la tortuga d'estany (Emys orbicularis). Durant quatre anys s'actua en 11 espais xarxa Natura 2000 de les comarques gironines.

*Organitza: Consorci de l'Estany, Consorci del Ter, Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat, Forestal Catalana, Amics de la Tortuga de l'Albera, Universitat del País Basc, Museu Darder de Banyoles.

*Amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Porqueres, Consorci Esportiu de l'Estany de Banyoles, Aigües de Banyoles

Activitat gratuïta

Més informació
www.cultura.banyoles.cat

LIFE Potamo Fauna

Et pot interessar

Dissabte 23 de setembre, 19h
Vilafranca del Penedès
Del 15 de juliol al 28 de gener
Platja d'Aro
De l'1 de setembre al 8 d'octubre
La Bisbal d'Empordà
Del 25 d'agost a l'1 d'octubre
Vilafranca del Penedès
Arròs
Del 17 de setembre a l'1 d'octubre
L'Ampolla
Disset mirades a dotze mesos
Del 13 de setembre al 27 d'octubre
Figueres
Plutó
Dissabte 23 de setembre, 18h
Lleida
Dimecres 4 d'octubre, 19h
El Vendrell