AGENDA
Arts
De l'11 d'abril a l'11 de juny
2017
Museu Darder
  • Banyoles

Exposició 'LIFE Potamo Fauna'

L'exposició té per objectiu informar de les actuacions que es porten a terme en el projecte, donar a conèixer les diferents espècies de fauna autòctones que es volen conservar als nostres rius, així com sensibilitzar a la població sobre el perill de les espècies invasores. L'exposició incorpora continguts molt visuals, gràfics, sopes de lletres, jocs i enllaços a traves de codis QR. En la seva itinerància al Museu Darder, l'exposició es complementarà excepcionalment amb vitrines on s'exposaran exemplars de les espècies que es relacionen amb el projecte, procedents del fons del Museu Darder i el Museu Arqueològic Comarcal.

Life Potamo Fauna és un projecte de la Unió Europea i la xarxa Natura 2000 que permet conservar espècies amenaçades com el cranc de riu de potes blanques (Austropotamobius pallipes), la nàiade allargada (Unio elogantulus) o la tortuga d'estany (Emys orbicularis). Durant quatre anys s'actua en 11 espais xarxa Natura 2000 de les comarques gironines.

*Organitza: Consorci de l'Estany, Consorci del Ter, Generalitat de Catalunya. Departament de Territori i Sostenibilitat, Forestal Catalana, Amics de la Tortuga de l'Albera, Universitat del País Basc, Museu Darder de Banyoles.

*Amb el suport de: Diputació de Girona, Ajuntament de Banyoles, Ajuntament de Porqueres, Consorci Esportiu de l'Estany de Banyoles, Aigües de Banyoles

Activitat gratuïta

Més informació
www.cultura.banyoles.cat

LIFE Potamo Fauna

Et pot interessar

Una història de pel·lícula 2017
Divendres 28 de juliol, 20.30h
Lloret de Mar
Dissabte 17 de setembre, d'11 a 17h
Torrelavit
Festival Tempo sota les estrelles - Girona 2017
Del 20 de juliol al 13 d'agost
Girona
Cinema a la fresca
Dimecres 2 d'agost, 22h
Cassà de la Selva
The Hanfris Quartet al 'Vinyasons'
Divendres 4 d'agost, 21h
Manresa
En el fil de l'aigua
Del 22 de juliol al 30 d'agost
Gualter
El Firals de Bellvís
Del 28 al 30 de juliol
Bellvís