Música
,
2016
Divendres 3 de febrer, 21h
La Mirona
Salt

Girona Sona 'Desakato + Lendakaris Muertos + Gatillazo + KOP'

Desakato

Lendakaris Muertos
Lendakaris Muertos és un grup de punk procedent de Pamplona (Navarra), que canta en castellà. Es caracteritza per un punk ortodox, gran velocitat, temes molt curts, cors continus. Utilitzen lletres iròniques, amb acidesa, resultat de combinar humor i crítica social i política d'Euskal Herria i Espanya. El nom de la banda està inspirat en el grup de hardcore punk nord-americà Dead Kennedys. 

Gatillazo
Probablement la banda més influent dins del Punk / Rock dels últims 10 anys. 
Després de la separació de la Polla Records, Evaristo juntament amb 4 amics va decidir crear Gatillazo i seguir el llegat deixat pel seu anterior grup. Actualment són una referència i uns habituals a esgotar les entrades allà on toquen.

KOP
KOP, acrònim de Kolumna d'Odi Proletariat, és un grup afincat a Badia del Vallès de música hardcore punk, metall i obert al crossover. Creat el 1998 a Rubí (Vallès Occidental), a partir del grup de hardcore Speereth, del qual es van mantenir tres membres: JuanRa, Josep i Txero. Es va caracteritzar per la seva crítica social i política en les seves lletres, plenes de ràbia i compromís. KOP ha cantat en basc, català i castellà. A principis de la dècada de 1990, sorgí un nou moviment musical que es vindicà al marge de la institucionalització que havia patit el rock en català. Aquesta fornada musical s'emmirallà, en gran part, en el rock radical basc i s'erigí com a rock combatiu català. Aquest moviment, implícit d'una alta càrrega de discurs anticapitalista i independentista, es difongué a través de centres socials alliberats i espais alternatius, trobant un bon caldo de cultiu en els moviments socials i grups com KOP, Inadaptats o Obrint Pas.

Preu: Anticipada, 20€ | Taquilla, 25€ | Venda d'entrades a partir de l'octubre

Més informació

  • imatge de control 1per1