AGENDA
Música
Divendres 24 abril, 21h
2015
Auditori de la Mercè
  • Girona

'Gossos' en concert

Fa vint i dos anys que els 'Gossos' van començar la seva aventura musical. Per a celebrar aquesta fita, el grup de Manresa ha organitzat una gira molt especial que busca l'essència i la proximitat amb el seu públic. És per això que els Gossos han creat un espectacle que és un assaig. Els seus seguidors podran entrar en aquest espai tan íntim del grup, on s'origina tot. Des de la idea, a l'estructura, el diàleg i la inspiració. 

Els 'Gossos' portaran per primera vegada a Girona aquest concert assaig en el marc del Festival Strenes. Un concert que és un diàleg constant amb el públic, un joc que trenca totes les barreres visibles i invisibles. A més, ho fan amb un repertori de luxe que pretén fer una retrospectiva de tots aquests anys de carrera. 

L'espectacle, que és de petit format, senzill i íntim es repetirà tan sols vint i dues vegades. És per això que els 'Gossos' pregunten amb la més gran de les sinceritats: "T'hi apuntes?". 

 

Preu: 15 €

 

 

Més informació

gossos_Surtdecasa-Girona

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 22 de novembre, 22:30h
Lleida
Concert de Nadal
Dissabte 23 de desembre, 21h
Celrà
Quartet Teixidor
Diumenge 26 de novembre, 19h
Cervera
El último de la fila
Dissabte 25 de novembre, 23:45h
Lleida
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Piano
Diumenge 25 de febrer, 12h
Tàrrega
Dissabte 25 de novembre, 21h
Vilafranca del Penedès