Activa't
,
2017
Dissabte 20 de maig, a partir de les 18h
Diferents espais
Girona

La nit dels Museus a Girona

PROGRAMACIÓ:
Museu del Cinema
19.30 h: Espectacle familiar 'El petit circ. The little circus'. Espectacle d’ombres de la Companyia de Mercè Framis adreçat als més petits, parlat en català i acompanyat de cançons en anglès que són molt conegudes. Recomanat: a partir de 3 anys.
Portes obertes de 18 a 24 h

Casa Masó
19.30 h: Quartet de trombons i tuba. El Quartet de l’Escola Municipal de Música de Girona està integrat per Núria Rodríguez, Joan Casadesús, Joan Barris i Oriol Blesa. Interpretaran cançons de John Williams, Pharrell Williams, Coldplay entre d’altres.
Visites guiades gratuïtes a les 19, 20.30 i 22 h amb reserva prèvia
Exposició temporal de 10 a 18 h

Museu d’Història de Girona
20.30 h: Trio de flautes travesseres. El Trio de l’Escola Municipal de Música de Girona està format per Afra Palahí, Núria Molas i Nil Mongay, que interpretaran obres de Gervaise, Rebel, Rossini i Rae, entre d’altres.
Portes obertes de 18 a 24 h

Museu d’Arqueologia de Catalunya-Girona
21.30 h: Els Beatles visiten Sant Pere de Galligants. Ton Torné ens introduirà a la vida dels Beatles oferint les cançons més entranyables, presentant temes en solitari totalment despullats, guitarra i veu.
Portes obertes de 19 a 24 h

Museu d’Història dels Jueus
21.30 h: Càpsules de cinema al call. A través de la projecció de curtmetratges de diversos directors israelians descobrirem fantasies i històries inspirades en la idiosincràsia del poble jueu. Amb la col·laboració del Festival de Cinema de Girona.
Portes obertes de 18 a 24 h

Museu d’Art
22.30 h: Sacrificis. Espectacle de dansa a càrrec d’Antonio Izquierdo (ballarí), Miriam Escurriola (actriu), Pepi Izquierdo (música) i Juan Antonio Vergel (cantant).
Portes obertes de 18 a 24 h

Activitat gratuïta

Més informació
www.gironamuseus.cat

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1