Música
,
2016
Dissabte 15 d'octubre, 21h
La Mirona
Salt

Oktoberfest 2016 'Xeic! + Doctor Prats + Auxili'

Xeic!
El grup neix a la vora de l’Ebre, però estén les seves arrels de nord a sud i d’est a oest, escampant arreu un crit de combat i un afany de llibertat. Més de deu anys recorrent escenaris i cinc discos publicats són els que els empeny dia a dia per continuar sempre endavant, sempre avançant.

Doctor Prats
El consultori de Doctor Prats arriba aquest 2015 amb la festa fusió més autèntica! Passi per Ia consulta i ells li receptaran Ia millor nit per curar tots els mals. Els medicaments musicals de Doctor Prats estan compostats d’ska, balcànic, mestissatge i rock a parts iguals. Les autoritats sanitàries adverteixen que ballar Doctor Prats pot provocar la felicitat absoluta, però també el desgast de Ia sola de les sabates i alguna pelvis dislocada. En cas d’avorriment contacti amb Doctor Prats.

Auxili
Auxili arriben des d'Ontinyent amb el seu primer àlbum seriós, titulat 'Dolç Atac', on confirmen la seva passió pel reggae com a gènere i principal font d'inspiració. Els set joves components amplien mires, quan toca, cap a l'ska, el ragga i tocs de rap. Amb 'Dolç Atac' ja s'han fet un espai a l'escena valenciana i amb veu pròpia: la gira de presentació del disc, el 2014, ha recorregut el País Valencià en prop de 30 dates amb cita inclosa al Rototom Sunsplash de Benicàssim. La veu d'Auxili ha corregut com la pólvora i aquest joveníssim grup apunta un futur prometedor.

Preu: Anticipada, 14€ | Taquilla, 16€ 

Més informació

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1