Fires i festes
,
2017
Divendres 23 de juny, a partir de les 18h
Passeig de Mar
Blanes

Revetlla de Sant Joan Blanes

La celebració de la Revetlla de Sant Joan a Blanes començarà a les sis de la tarda, amb animació infantil que anirà a càrrec de Rialles Blanes, seguida a les set pel ja tradicional Taller de Ninots i una Xocolatada que organitzen els membres de l’Assemblea de Creu Roja Joventut. A partir de tres quarts de 8 del vespre el Club Patí Blanes Atlètic organitza Jocs d’Hoquei, i a un quart de 9 de la nit la Colla Gegantera, que enguany està d’aniversari, farà un Ball de Gegants.

Un dels moments culminants arribarà llavors, quan Acció Cultural Es Viver faci el lliurament de ‘La Flameta’, simbolitzada per una escultura elaborada per l’artista blanenc Narcís Balmanya. Es tracta de fer reconèixer la tasca d’alguna entitat de Blanes que s’hagi distingit pel seu treball envers la cultura popular, o que hagi significat un benefici per a tota la vila.

Tot seguit, cap a tres quarts de 9 del vespre, s’encendrà la Foguera de Sant Joan amb la Colla de Dials S, així com les espelmes de l’ANC, l’Assemblea Nacional Catalana. L’Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa s’encarregarà llavors de servir el Sopar Popular a base de botifarres a la brasa. Els tiquets es poden comprar anticipadament al preu de 8 € a Can Bitlloch i al Bar Rafel, i a quarts d’11 començaran els Balls Tradicionals, amb la Colla de Diables.

Per últim, pels volts de les 11 de la nit hi haurà el darrer ingredient de la vetllada: el concert de Tutú-Keké, seguit per música de PD’s. La banda Tutú-Keké toca versions amb un repertori pensat sobretot per ser gaudit en les festes. Provenen de Vidreres, i amb el seu estil desenfadat, farcit de temes coneguts, prometen animar el personal fins que en tinguin ganes, per seguir amb bon humor la revetlla.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1