AGENDA
Activa't
Divendres 17 de febrer, 18h
2017
Biblioteca Carles Rahola
  • Girona

Setmana dels Rahola: Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira

'Carretera i micro'
Rosa Maria Calaf i Bru Rovira, dos dels grans corresponsals del periodisme català actual, parlen sobre les seves experiències a altres països i sobre la seva visió dels mitjans de comunicació. El periodista Albert Martín de Vidales conduirà el col·loqui. 

Rosa Maria Calaf
Va ser corresponsal per a TVE durant 26 anys i es va convertir en una de les periodistes amb més credibilitat del país. Ha estat guardonada amb el Premi Ondas a la millor tasca professional, el Premi Ofici de Periodista, concedit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya; el Premi José Couso de Llibertat de Premsa o el Premi Nacional de Periodisme,
que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la seva «dilatada i exemplar trajectòria com a reportera internacional a TVE».

Bru Rovira
És periodista especialitzat en temes socials i internacionals. El 1984 va entrar a treballar a La Vanguardia, on va estar vint-i-cinc anys com a reporter. Com a enviat especial internacional va estar a Romania i va escriure sobre la transició als països de l'Est i sobre la guerra de l'exIugoslàvia. L'any 2004 va rebre el premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus reportatges sobre la guerra de la República Democràtica del Congo. Actualment, col·labora amb el diari Ara.

Albert Martín de Vidales
És periodista del Diari de Girona i col·labora amb diversos mitjans a Hondures.

Més informació

Rosa Maria Calaf

Et pot interessar

Misteriós crim a la mansió Garriga
Dijous 6 de juliol, 21h
Lloret de Mar
Visita guiada al Parc Neolític de la Draga
Dimarts 27 de juny, 16:30h
Banyoles
Vegetals electromusicals
Dimecres 12 de juliol, 18:30h
Girona
Festival Emergent
Dijous 29 de juny, 21h
Sarrià de Ter
Divendres 14 de juliol, 20h
L'Escala
Dissabte 29 de juliol, 18:30h
Corçà
Disset mirades a dotze mesos
Fins el 30 de juny
Girona