AGENDA
Activa't
Divendres 17 de febrer, 18h
2017
Biblioteca Carles Rahola
  • Girona

Setmana dels Rahola: Diàleg entre Rosa Maria Calaf i Bru Rovira

'Carretera i micro'
Rosa Maria Calaf i Bru Rovira, dos dels grans corresponsals del periodisme català actual, parlen sobre les seves experiències a altres països i sobre la seva visió dels mitjans de comunicació. El periodista Albert Martín de Vidales conduirà el col·loqui. 

Rosa Maria Calaf
Va ser corresponsal per a TVE durant 26 anys i es va convertir en una de les periodistes amb més credibilitat del país. Ha estat guardonada amb el Premi Ondas a la millor tasca professional, el Premi Ofici de Periodista, concedit pel Col·legi de Periodistes de Catalunya; el Premi José Couso de Llibertat de Premsa o el Premi Nacional de Periodisme,
que concedeix la Generalitat de Catalunya, per la seva «dilatada i exemplar trajectòria com a reportera internacional a TVE».

Bru Rovira
És periodista especialitzat en temes socials i internacionals. El 1984 va entrar a treballar a La Vanguardia, on va estar vint-i-cinc anys com a reporter. Com a enviat especial internacional va estar a Romania i va escriure sobre la transició als països de l'Est i sobre la guerra de l'exIugoslàvia. L'any 2004 va rebre el premi Ortega y Gasset de periodisme pels seus reportatges sobre la guerra de la República Democràtica del Congo. Actualment, col·labora amb el diari Ara.

Albert Martín de Vidales
És periodista del Diari de Girona i col·labora amb diversos mitjans a Hondures.

Més informació

Rosa Maria Calaf

Et pot interessar

Divendres 16 de febrer, 19h
Castelló d'Empúries
Divendres 19 de gener, 19h
Platja d'Aro
Espectacle 'El vestit POP de l'Emperador'
Diumenge 4 de març, 18h
Bescanó
Dissabte 27 de gener, 23h
Salt
Divendres 16 de febrer, 19h
Platja d'Aro
Joan Turu
Dimarts 23 de gener, 20h
Llorenç del Penedès
Dies 20 i 21 de gener
Girona