Família
,
2015
Del 24 de desembre al 4 de gener
Diferents espais
Girona

Tallers '6 museus per Nadal'

Un any més, Gironamuseus organitza tallers infantils que permetran conèixer aspectes divertits i originals de les tradicions i les festes gironines en diferents moments de la història de la ciutat.

Taller de motius nadalencs
Voleu saber com celebraven el Nadal els nostres avantpassats? Us agradaria fer decoracions nadalenques semblants a les que feien fa 2.000 anys? Veniu amb nosaltres per imaginar, crear, modelar i fer les vostres decoracions de Nadal!
Lloc: Museu d’Arqueologia de Catalunya - Girona
Dia: 29 i 31 de desembre
Edat: Per a infants de 4 a 12 anys
No és necessari l’acompanyament d’un adult.

 

Espectacle - taller A(sombrar)te
Una activitat doble, un espectacle taller dirigit a nens i pares que inclou la representació d’un conte, per mitjà de la tècnica de teatre d’ombres, i posteriorment, un taller pràctic on podran conèixer, experimentar i jugar amb les possibilitats que brinda aquest art mil·lenari. Us convidem a participar d’aquest viatge d’espectadors a creadors.
Lloc: Museu del Cinema
Dia: 24 i 30 de desembre
Edat: Per a infants de 6 a 10 anys
No és necessari l’acompanyament d’un adult.

 

Farem el nostre Ex-libris com els grans
Taller infantil d’ex-libris en què els petits lectors, futurs amos de la seva biblioteca, comprendran el sentit de l’ex-libris i experimentaran amb el seu propi disseny i tècnica. L’activitat està pensada per tal que els infants coneguin el món dels ex-libris i puguin practicar amb la tècnica del segell per captar-ne el sentit.
Lloc: Casa Masó
Dia: 28 de desembre i 4 de gener
Edat: Per a infants de 7 a 12 anys
No és necessari l’acompanyament d’un adult.

 

Jardins penjants. Kokedama al Call
La paraula japonesa kokedama significa ‘bola de molsa’. És una tècnica de jardineria que disposa les plantes sense cap test i suspeses en l’aire. En aquest taller descobriràs com tenir a casa un petit jardí penjant i molt particular. Farem boles a partir de terra, aigua, molsa i plantes, tot posant en pràctica aquesta facilíssima tècnica japonesa, per crear la teva pròpia kokedama. Els participants podran emportar-se la seva kokedama a casa i també deixar-ne de penjades al pati del Centre Bonastruc ça Porta.
Lloc: Museu d’Història dels Jueus
Dia: 28 de desembre i 4 de gener
Edat: Per a infants a partir de 8 anys
És necessari l’acompanyament d’un adult (per a l’adult no cal inscripció).

 

Tallers amb els Gegants i els Capgrossos
El dia 24 construirem llufes amb l’Associació Baba Babarota. Donarem a conèixer la festa dels Sants Innocents i la tradició de penjar les llufes, n’elaborarem nou models diferents que representaran els capgrossos de la ciutat. El dia 30 farem un trencaclosques amb la imatge dels gegants amb l’Associació Baba Babarota. Sabrem qui són i què representen els quatre gegants de la ciutat, i muntarem cubs amb la seva imatge.
Lloc: Museu d’Història de Girona
Dia: 24 i 30 de desembre
Edat: Per a infants de 4 a 12 anys
No és necessari l’acompanyament d’un adult.

 

Pop-up de Nadal
Collage, dibuix, pintura... són algunes de les tècniques que utilitzarem al Museu d’Art per fer un pop-up de Nadal. Vine, inspira’t i fes el teu pop-up! 
Lloc: Museu d’Art de Girona
Dia: 29 i 31 de desembre
Edat: Per a infants de 6 a 10 anys
No és necessari l’acompanyament d’un adult.

 

Horaris: de 10:30 a 12h
Preu: Cada taller té un preu de 3€ per persona (2€ per a titulars del carnet Club Girona Cultura) que caldrà pagar uns minuts abans de l’inici de l’activitat en el mateix museu que l’organitza.
Inscripcions: Les inscripcions s’obriran el 9 de desembre

 

Més informació

  • imatge de control 1per1