Menjar i beure
,
2016
Diumenge 27 de novembre, d'11 a 15h
Plaça Subirats
Sant Pau d'Ordal

12è Subirats Tasta'l

La plaça Subirats de Sant Pau d’Ordal és, un any més, l’escenari escollit per celebrar el 12è Subirats Tasta’l, una mostra que acull els vins i caves que ofereixen els cellers de Subirats, així com la gastronomia i l’artesania local. El Subirats Tasta’l és l’aparador per excel·lència dels productes de proximitat i qualitat que s’elaboren al municipi. Any rere any, la mostra es consolida com a punt de trobada de professionals i amants de la cultura enogastronòmica. El Subirats Tasta’l es complementa amb una sèrie d’activitats lúdiques que fan d’aquesta fira, un esdeveniment de referència a la comarca, on pot participar tota la família.

Com a novetat més destacada de l’edició d’enguany, cal esmentar l’increment d’activitats i tallers paral·lels a la mostra adreçats al públic assistent, que s’han organitzat conjuntament entre l’Ajuntament i el Patronat de Turisme de Subirats. Enguany els visitants podran gaudir de la construcció en directe d’una enorme gerra per emmagatzemar vi de manera artesanal; un ofici antic vinculat al món del vi i la vinya del ceramista Daniel Caselles. A més, hi haurà animació teatral per part d’un grup d’amenitzadors i tot l’espai de la mostra estarà decorat amb motius al·legòrics al món del vi i la vinya. També s’han organitzat tallers que comprenen des d’un tast guiat de vins i caves de Subirats fins a visites guiades gratuïtes al Museu d’Esperanto de Subirats.

Hi haurà un espai adreçat a moure’s en bicicleta elèctrica per l’entorn paisatgístic de Subirats, i mostra d’art a càrrec dels artistes de Subirats.

Com a novetat d’aquest 12è Subirats Tasta’l 2016, hi haurà una mostra d’art dels artistes del municipi de Subirats, amb diferents temàtiques aplicades sobre diversos suports. En l’entorn dels artistes, l’artista El Gat Miau crearà una obra d’art del tipus mural, en directe dins l’entorn de la fira.

A la sala del Centre Agrícola de Sant Pau, es celebrarà un concert a càrrec de l’escola de Música de l’Alt Penedès ; l’entrada serà gratuïta. A banda d’aquestes novetats, també hi haurà, com cada any, l’espai d’activitats infantils que anirà a càrrec de l’empresa Fem Vinya, amb activitats infantils de tipus manual encaixades dintre del sector vinya.

Preu: 8 tiquets degustació + copa 6€ | 8 tiquets degustació 5€ | Copa commemorativa 1€
*Organitza: Ajuntament i Patronat de Turisme de Subirats amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

  • imatge de control 1per1