Menjar i beure
,
2017
Divendres 4 d'agost, 19h
El Papiolet
Sant Jaume dels Domenys

8a Edició del Fira-tast del Papiolet

La fira i tast de vins i escumosos Fira-tast és una activitat emmarcada dins dels actes de Festa Major del Papiolet 2017. Enguany comptarà amb la presència dels següents cellers: Cavas 10 d'Abril (Sant Llorenç d'Hortons), Can Casals (Sant Esteve Sesrovires), Clos dels Guarans (Santa Margarida i els Monjos), Celler Mas Bella (Masmolets - Valls), Miquel Pons (La Granada del Penedès) i Terra de Marca (Castellví de la Marca). Hi haurà també Xerigots (Vilafranca del Penedès) qui donarà a tastar els seus formatges. Els actes tindran lloc a la Plaça de la Societat del Papiolet.

Programa: 

19:00h | Obertura de la fira amb parades ubicades al C/ Benet Jané on tothom podrà conèixer els cellers i tastar i adquirir els seus productes.

20:30h | Inici del tast, guiat per l’enòleg Ivà Gallego. Com a novetat d’aquesta edició, Xerigots farà un maridatge dels vins i escumosos del tast amb el formatge corresponent.
Enguany el tast també estarà amenitzat amb cançó improvisada de la mà de Mireia Mena, Ferriol Macip, Caterina Canyelles i Marçal Ramon.

Seguidament tindrà lloc el sopar a la fresca

I per acabar, concert amb els Dani Nel·lo y los Saxofonistas Salvajes, un projecte molt especial que recopil·la aquelles peces que considera claus o inspiradores de grans personalitats de la història del saxo del Rhythm and Blues dels 40.

El concert el tancarà Indio Gruta 77 (P.D.INDIO), el punxa discos resident i programador de concerts de la sala Gruta'77 de Madrid des de la seva obertura l'any 2000 i professional des de 1992, especialitzat en els sons més underground del rock & roll de totes les èpoques.

Preu: 

Tast i sopar: 15€

Inscripcions: 

Per aquesta edició d’enguany es mantenen el nombre d’inscripcions al tast i sopar a 220 persones. Les inscripcions es poden fer en línia a través del formulari de la pàgina de Facebook www.facebook.com/firatast.delpapiolet o també, físicament, a la Societat Cultural i Recreativa del Papiolet.

  • imatge de control 1per1