Activa't
,
2017
Dies 5 i 6 d'agost, 10:30h
Castell
Subirats

Activitat 'Castell de Subirats i vi'

Nova edició de Castell de Subirats & Vi, en aquesta ocasió amb el tast del Brut Nature Castellroig i la visita guiada al Castell de Subirats. 

En el marc del calendari d’activitats i actes dels 1.100 anys del Castell de Subirats, s’han anat fent en cap de setmana determinats maridatges entre la visita guiada al Castell i la degustació d’un vi o d’un cava d’un celler del municipi. Una activitat que combina el coneixement del medi i l’entorn, del seu passat, juntament amb l’acció d’assaborir el resultat de la terra i del treball dels viticultors que cuiden les vinyes per tal que produeixin el millor vi, a partir del qual poder-ne fer cava.

Gaudir d’aquesta activitat vol dir, endinsar-se en les profunditats de la història del castell, al llarg de més de mil anys, en un viatge que no deixa indiferent a ningú. I és que els canvis a tots els nivells que ha sofert el castell, i que ha caracteritzat la seva història aporten una dimensió cultural que permet entendre el present del municipi i de la societat actual, en general. I per descomptat, arrodonit amb la degustació d’un cava produït en aquests terres.

Horari: 

Les visites guiades comencen a les 10:30h i a les 12h, a l’entrada del Santuari de la Mare de Déu de la Font Santa (escales de l’església del Castell de Subirats).

Sinopsi: 

En aquesta ocasió es comptarà amb el celler Castellroig, que està situat a la finca Sabaté i Coca, gairebé a tocar de Sant Sadurní d’Anoia, aquesta finca creix a l’entorn d’una antiga masia del terme, datada del segle XVIII. Aquest és propietat d’una família de viticultors que des de 1885 ha arribat a la quarta generació, procedents de la vall del riu Bitlles. El seu producte és fruït d’una viticultura orgànica i sostenible que preserva la verema manual, que aposta per donar valor a les propietats de la terra i el paisatge on és cultiva. Per tant doncs treballen amb una tradició de vins de terrer per oferir un producte sensible i exclusiu, capaç de satisfer les expectatives més exigents. 

Inscripcions: 

Cal reserva prèvia a l'Oficina de Turisme de Subirats
Tel. 93 899 34 99
info@turismesubirats.cat

Organitza: 

Ajuntament de Subirats
Patronat de Turisme de Subirats

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1