Música
,
2017
Divendres 1 de desembre, 20h
Auditori Municipal Eduard Toldrà
Vilanova i la Geltrú

Clams. Riu-te'n

"Les ganes i l'art que aconsegueixen aquests lluitadors en cada tema no tinc cap dbte que neix de la seva energia única..." Albert Espinosa

Clams va sorgir de l'exit que va tenir el projecte Musica per a la Clams va sorgir de l'èxit que va tenir el projecte Música per a la Inclusió (www.facebook.com/musicaperlainclusio). El projecte té la finalitat de contribuir a canviar la mirada envers les persones amb diversitat funcional, visibilitzant les seves capacitats i fent de pont cap a la inclusió social del col•lectiu.

Clams va autoeditar el seu primer disc a mitjans de l'any 2014 juntament amb el seu videoclip "A sobre d'un cel". L'any 2015 van presentar el seu segon treball "Aigua i Pedra" enregistrat i mesclat a Cal Pau Recordings i masteritzat per Charly Chicago. Actualment ens presenten el seu tercer cd "CICLORAMA" amb la discogràfica La Produktiva Records i distribució per part de Discmedi, on transmeten la maduresa artística i musical assolida durant tots anys com a banda.

Aquest concert s'inclou en el programa d'activitats de la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú que ha dedicat l'any 2017 a promoure la inclusivitat i vetllar per fer de les biblioteques espais inclusius i accessibles a tothom.

Preu: 

6€ anticipada | 8€ a taquilla

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1