AGENDA
Música
Diumenge 17 de setembre, 20h
2017
Església de Santa Magdalena
  • Canyelles

Concert amb Octet de Mendelssohn

L’Octet de Mendelssohn tanca aquest diumenge 17 de setembre el cicle de quatre concerts de música clàssica Cants i Sons a Lluna,  que s’ha fet durant aquest final d’estiu a l’església de Santa Magdalena.

Aquest conjunt, l’Octet de la Camerata Eduard Toldrà, és una formació que neix de l’amistat i l’afinitat musical dels seus membres. Tots ells tenen una trajectòria important en el camp de la música de cambra. En aquesta nova proposta, afronten un repertori ambiciós i poc escoltat. L’octet és una de les formacions de corda més àmplies, molt poc habitual i, per tant, difícil de trobar com a formació estable. Les obres que inclouen en el repertori tenen en comú haver estat escrites originalment per aquesta formació. Aquest concert és una oportunitat per poder escoltar aquestes obres en la seva versió original. El programa que es presenta a Canyelles inclou peces de Mozart i Mendelssohn.

La formació està integrada per quatre violins (Ariadna Padró, Gabriel Coll, Maria Roca i Biel Graells), dues violes (Laia Besalduch i Quim Badia) i dos violoncels (Anna Costa i Amat Santacana).

Et pot interessar

Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Pau Riba
Dissabte 30 de setembre
Les Borges Blanques
Del 22 al 24 de setembre
Vall-llobrega
Dijous 21 de setembre, 18h
El Vendrell
Cafeteria Slàvia, concert, música, Roger Mas, actuació, febrer, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 30 de setembre, 22h
Olesa de Montserrat
Ensemble
Divendres 22 de setembre, 20:30h
Lleida
Trio Fortuny
Dissabte 7 d'octubre, 21h
Torroella de Montgrí