AGENDA
Música
Diumenge 17 de setembre, 20h
2017
Església de Santa Magdalena
  • Canyelles

Concert amb Octet de Mendelssohn

L’Octet de Mendelssohn tanca aquest diumenge 17 de setembre el cicle de quatre concerts de música clàssica Cants i Sons a Lluna,  que s’ha fet durant aquest final d’estiu a l’església de Santa Magdalena.

Aquest conjunt, l’Octet de la Camerata Eduard Toldrà, és una formació que neix de l’amistat i l’afinitat musical dels seus membres. Tots ells tenen una trajectòria important en el camp de la música de cambra. En aquesta nova proposta, afronten un repertori ambiciós i poc escoltat. L’octet és una de les formacions de corda més àmplies, molt poc habitual i, per tant, difícil de trobar com a formació estable. Les obres que inclouen en el repertori tenen en comú haver estat escrites originalment per aquesta formació. Aquest concert és una oportunitat per poder escoltar aquestes obres en la seva versió original. El programa que es presenta a Canyelles inclou peces de Mozart i Mendelssohn.

La formació està integrada per quatre violins (Ariadna Padró, Gabriel Coll, Maria Roca i Biel Graells), dues violes (Laia Besalduch i Quim Badia) i dos violoncels (Anna Costa i Amat Santacana).

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 29 de novembre, 22:30h
Lleida
Mamapop
Dissabte 25 de novembre, 19h
Lleida
Quartet Teixidor
Diumenge 26 de novembre, 19h
Cervera
El último de la fila
Dissabte 25 de novembre, 23:45h
Lleida
Piano
Diumenge 25 de febrer, 12h
Tàrrega
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Dissabte 25 de novembre, 21h
Vilafranca del Penedès
Concert de Nadal
Dissabte 23 de desembre, 21h
Celrà