Música
,
2017
Dissabte 8 de juliol, 22:30h
Plaça del Castell de Ribes
Sant Pere de Ribes

Concert d'Últim cavall (Cicle de música al castell)

El Cicle de Músical al Castell torna com cada any amb dues propostes sota el braç. Una d'elles és el concert que ofereix el grup del Garraf Últim cavall, que presentarà el seu treball de debut 'Records de Kyoto'. Des de que van debutar la premsa i la critica no ha parat de lloar a la banda. A la plaça del Castell de Ribes tindrem l'oportunitat de gaudir-ho en directe.
Aquí podeu llegir l'entrevista que vam fer a Últim cavall el 12 de juny del 2017.

Horari: 

22:30h

Sinopsi: 

L’entitat dels Xulius-CSR sempre ha estat al costat de la música organitzant diversos concerts i actes com és el cas del Cicle de Música al Castell.
Aquest cicle va néixer l’any 1990 amb la idea d’oferir concerts de música de qualitat i que la gent pogués gaudir-ne en un ambient tan particular i íntim com és la plaça del Castell de Ribes. Un lloc atractiu i acollidor que afavoreix la creació d’un ambient tranquil i màgic, que predisposa a què els músics i el públic comparteixin una estona agradable.

Els concerts es realitzen els dos primers divendres després de Sant Pere (festa major ribetana). L’estil de la música és majoritàriament tradicional i popular, no obstant, en algunes ocasions s’ha obert el ventall a altres estils com són el jazz o el cant a capela. Aquesta és una activitat que té molt d’èxit i que ha anat millorant al llarg del temps, els músics cada vegada són de més prestigi i el cicle va assolint cada cop un nivell més elevat tant de qualitat musical com de participació i resposta del públic.

Programa: 

Últim cavall presenta a ‘Records de Kyoto’ un disc de melodies pop immerses en una atmosfera musical complexa i embolcallant. Un autèntic viatge sonor entre paisatges i emocions que és el resultat d’hores i hores de treball post-gravació. El quintet del Garraf, amb Francesc Pascual i Rafa Monzó com a nucli dur del projecte, va treure el disc al març amb Discos de Kirlian - físicament, només en vinil - i ha recollit bones crítiques allà on ha arribat.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Els Xulius - Centre Social Ribetà

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1