Activa't
,
2017
Divendres 22 de setembre, 18h
Centre Cívic
Sant Cugat Sesgarrigues

Eco Sant Cugat. Exposició 'SOS Planeta', taller i conferència

La fira Eco Sant Cugat arrenca amb diversos actes al Centre Cívic dedicats a activar la consciència mediambiental de tota mena de públics.

Horari: 

De 18:30 a 20:30h

Programa: 

18:00h | Exposició SOS Planeta. Amb la col·laboració de la Mancomunitat Penedès Garraf. És una exposició itinerant que mostra alguns dels impactes ambientals que generen els residus sobre el planeta. L’exposició mostra la problemàtica dels residus a nivell global del planeta, incidint en els impactes ambientals, socials i econòmics que generen els residus sobre el planeta, el conjunt de la ciutadania i sobre els territoris d’arreu del món. L’exposició compta amb uns continguts específics sobre el malbaratament alimentari.

19:00h | Taller 'Els tres porquets a la recerca d'una nova llar'. A càrrec de Renadivola, amb el suport de la Diputació de Barcelona. Tot escoltant el conte dels 3 porquets, construirem les seves cases, ens plantejarem com viuen i començarem a integrar els valors de la bioconstrucció, la sostenibilitat i la cooperació, sent respectuosos amb el medi ambient. Activitat adreçada per a infants de 6 a 9 anys. En aquest taller s’utilitzarà material com el fang o la palla, és recomanable dur roba vella per què ens embrutarem les mans!.

19:00h | Conferència 'Cultivar salut cultivant el teu hort ecològic amb plantes medicinals i menjant més saludable'. A càrrec de Mariano Bueno, expert, pioner i divulgador de l’agricultura ecològica, la geobiologia, la bioconstrucció i les alternatives de vida més saludables. Compartirà les seves experiències per tal millorar la nostra salut, i contribuir a la millora de l’entorn, cultivant fàcilment els nostres propis aliments i les plantes remeieres; i coneixent les bases de l’alimentació i les opcions de vida més saludables.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Més informació: 

  • imatge de control 1per1