Música
,
2017
Divendres 28 de juliol, 19h
Muntanya de Sant Jaume
Vilafranca del Penedès

Electrovinyes

L'Electrovinyes poc a poc està construint un aparador per a la música electrònica i experimental del país. La 4ª edició del festival se celebrarà l'últim cap de setmana de juliol. Enguany compta amb una desena de presentacions de discos/espectacles en exclusiva al Penedès i mantindrà les iniciatives de producció pròpia, com els tallers 'Petits Tafaners', els 'Electrosopars' tots els dies de festival, i la taquilla inversa per a cada espectacle, el #pagaelqueetsembli. En aquesta nova edició l'Electrovinyes també farà un pas més, per anar apropant l'escena local al festival, donant a conèixer propostes noves juntament amb artistes consolidats.

Horari: 

De 19:00 a 00:00h

Programa: 

Taller Petits tafaners. On els més petits de la casa podran gaudir de la seva primera experiència amb els instruments. I reviurem un dels tallers que ha tingut millor acollida amb el “Theremin”. Petits Tafaners és un taller de producció pròpia brave coast que busca les primeres sensacions dels nens amb els instruments. El taller consisteix en què els nens puguin utilitzar un instrument poc usual, el Theremin. En els diferents tallers els menuts han pogut remenar instruments curiosos com el Theremin de Francesc Palomar o el Timpahn electrònic amb Yarei Molina i, també instruments més típics com la bateria amb Carles Ribot.

Museless. Amb unes crítiques descomunals, que han catapultat el seu primer disc com un dels millors discos de música electrònica de l'any. Museless és el projecte musical de la sabadellenca Laura Llopart. Fa un any va començar a gestar su primer projecte personal en forma d'un EP conceptual anomenat 'Grey Boy'.

Anímic. Presentació oficial a Vilafranca del Penedès de 'Skin', el seu cinquè disc. Amb 5 discos editats, han girat amb el gran Will Johnson (Centromatic) i han telonejat a bandes com Portishead, These New Puritans, Clem Snide o Megafaun. No hi ha dubte que el nou moviment d'Anímic serà interpretat per alguns com un atemptat contra la relació de lleialtat entre la banda i els seus seguidors... Mentre que la gran majoria l’interpretarà com el que realment és: una oportunitat d'or per renovar vots de fidelitat amb una formació capaç de trencar la baralla fins i tot després de l'esprint que van suposar els seus dos últims àlbums; 'Hannah' i 'Hannibal'.

Tversky. Amb membres de Boreals, presenten disc de debut amb un directe enèrgic que no deixa a ningú indiferent. Descendents del soul i funk dels setanta de la mateixa manera que aficionats del so dreampop dels vuitanta, el duo Tversky harmonitza les seves influències amb la música dance i house més actual amb un resultat proper al electrofunk còsmic de toc francès. Malgrat les dificultats aritmètiques d'aquesta fórmula, Alan Rodríguez (Alan Imar) i Xavier Paradis (Boreals) creen música electrònica d'estètica retrofuturista amb ànima humana que destaca per la seva combinació de grooves sincopats amb una variada base instrumental, rica en sintetitzadors analògics, saxòfon , flauta travessera i veu.

Resonance. Presentació oficial a Vilafranca del Penedès del seu darrer treball 'Light Continuum'. Resonance torna a l’Electrovinyes justament després de renovar l’himne de Canàries amb el tema 'Himno de Canarias', actualitzant-l'ho al segle XXI. S’acaben de cumplir 10 anys del seu primer èxit internacional 'Cutting Lips', publicat per el segell Uvdog Records.
 

Preu: 

Taquilla inversa #pagaelqueetsembli

Organitza: 

Brave Coast

Col·labora: 

Amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Amb la presència d'Estrella Damm i la participació d'Icat.cat, Club Tr3sc i #descobriments

Més informació: 

Brave Coast

  • imatge de control 1per1