Música
,
2017
Dissabte 29 de juliol, 19h
Muntanya de Sant Jaume
Vilafranca del Penedès

Electrovinyes

L'Electrovinyes poc a poc està construint un aparador per a la música electrònica i experimental del país. La 4ª edició del festival se celebrarà l'últim cap de setmana de juliol. Enguany compta amb una desena de presentacions de discos/espectacles en exclusiva al Penedès i mantindrà les iniciatives de producció pròpia, com els tallers 'Petits Tafaners', els 'Electrosopars' tots els dies de festival, i la taquilla inversa per a cada espectacle, el #pagaelqueetsembli. En aquesta nova edició l'Electrovinyes també farà un pas més, per anar apropant l'escena local al festival, donant a conèixer propostes noves juntament amb artistes consolidats.

Horari: 

De 19:00 a 00:00h

Programa: 

Taller Petits tafaners. On els més petits de la casa podran gaudir de la seva primera experiència amb els instruments.

Supercomputer. Amb un primer disc, 'Principi', ja han portat la seva música a sales de Catalunya, Edinburgh i Londres, Supercomputer és un duet jove de música electrònica afincat al Bages que aposta per l'originalitat de les seves produccions i per la interpretació de les mateixes en directe, creant un espectacle únic a cada actuació.

Technopolitans. Presentació oficial a Vilafranca del Penedès de l’Ep 'Contains Music'. A l’Electrovinyes no hi poden faltar els #descobriments. Technopolitans és un projecte de música techno-pop fundat el 2014, que ha anat evolucionant, desde un so més de grup aproximant-se als sons de l’electrònica de club. Amb un directe de hits pop electrònic, ressonàncies a New Order o Daft Punk i influències de l’EDM amb la singularitat d’afegir els sons orgànics de la bateria en directe.

Subcable. El productor penedesenc obrirà l'actuació d'un dels caps de cartell més esperats, J. Rob. Subcable és un productor del Penedès que elabora techno autèntic del bo, del de sempre, com el flequer que et fa una barra de pa de les de sempre, del de cada dia.

J. Rob. Llegenda de l'electrònica europea que és al mateix temps un dels millors djs techno del país. 

Preu: 

Taquilla inversa #pagaelqueetsembli

Organitza: 

Brave Coast

Col·labora: 

Amb el suport de l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
Amb la presència d'Estrella Damm i la participació d'Icat.cat, Club Tr3sc i #descobriments

Més informació: 

Brave Coast

  • imatge de control 1per1