Espectacles
,
2017
Dissabte 1 de juliol, 20h
Celler Mas Comtal
Avinyonet del Penedès

Enocultura't 'Microteatre a Mas Comtal'

El proper 1 de juliol a Mas Comtal es celebrarà una vetllada de Microteatre. Un total de 3 obres, de 15 minuts cada una, seran les protagonistes del capvespre. Aquest esdeveniment està inspirat amb el Festival Píndoles, un festival on diferentes microobres sedueixen el públic de la ciutat de Barcelona.

El microteatre són un seguit d’obres de petit format de 15 minuts cada una. És una activitat original, fresca, diferenciadora i molt versàtil. Perfecta per una nit d’estiu entre vinyes.

Obres representades i maridatges

Notícies del futur & Mas Comtal Brut Reserva 2014
Dramatúrgia i direcció: Lara Díez.
Gènere: comèdia.

La neboda del futur ve a fer una visita al seu oncle i li explica totes les coses horribles que passaran si no segueix les seves instruccions. Té poc temps. Només hi ha una persona culpable del destí fatal i ha de sacrificar-la.

Homenatge & Petrea Chardonnay
Dramatúrgia i direcció: Catalina Inès Florit
Gènere: oda.

Aquest és un homenatge al gaudir. A tantes joves, ara ja grans, que van sacrificar el seu gaudi per tota una vida cuidant als del seu voltant.

Happy Birthday, Jamie Love & Antistiana Cabernet Franc

Dramatúrgia: Jordi Diamant. Direcció: Joaquin Daniel
Gènere: comèdia negra.

Un cor trencat. Una decisió dràstica, sense retorn. Una trucada inesperada: Sleep Quiet Assegurances. Un retrobament fora de tota regla. Mai menyspreïs la trucada d’un centre d’atenció telefònica…

La vetllada començarà a les 20:00h al mateix celler i tindrà una durada de 1h30.

El preu de l'acte és de 30€, venda anticipada a 25€ fins el 25 de juny. Cal utilitzar el codi "enoculturat". Pots comprar les entrades aquí

  • imatge de control 1per1