AGENDA
Arts
Del 16 de setembre al 22 d'octubre
2017
Diversos espais
  • Sant Pere de Riudebitlles

Exposició 'Camí privat', de Jaume Amigó

Recorregut per la trajectòria artística de Jaume Amigó a Riudebitlles. Dibuix, pintura, escultura, ceràmica, gravat i instal·lacions. Amigó mostra per primera vegada “Les llibretes: El viartge del gest”, una selecció de quaderns d’apunts que ha anat confeccionant al llarg de la seva trajectòria, i escampa el seu treball, en diferents tècniques i disciplines, per diversos espais del municipi. Pintor, escultor, gravador i continuador de la tècnica ancestral del raku, el treball d’Amigó (Barcelona, 1963) es caracteritza per un refinat llenguatge jeroglífic, de línies i formes senzilles, inspirades en utensilis quotidians o en la pròpia natura, com ara els núvols i les flors.

Horari: 

A fi de poder veure millor les instal·lacions de llum de Jaume Amigó, s'ha modificat l'horari d'obertura de l'exposició Camí privat, a Riudebitlles, que es pot visitar els dissabtes de 7 a 9 del vespre en els espais següents:

- Espai Satan (carrer Nou, 29)
- Casal dels Marquesos (carrer Major, 40)
- Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2)
- Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32)
- HD Riudebitlles (carrer de Baix, 33)
- Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34). La instal·lació de l’hort de cal Querol s’il·lumina cada dia de 9 a 10 del vespre.
 

Inauguració: 

Dissabte 16 de setembre, 19:30h

Programa: 

Espais expositius: HD Riudebitlles - art i allotjament (carrer de Baix, 33) "Les llibretes: el llenguatge del gest". Exposició de llibretes d'apunts Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32) Instal·lació Dies de pluja. Tokyo. Escultura L’estret camí. Pintura Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2) Elogi de l’ombra Flor Casal dels Marquesos (carrer Major, 40) Suite Biwako. Gravats Nenúfar vermell Espai Satan (carrer Nou, 29) L’estret camí. Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34) Nenúfar blanc. Instal·lació.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Visites concertades: Escoles Velles (escolesvelles@gmail.com) i HD Riudebitlles (info@hdriudebitlles.com).

Organitza: 

HD Riudebitlles

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 18 de novembre, 20:30h
El Vendrell
Del 20 al 22 d'octubre
Sant Cugat Sesgarrigues
El meu primer festival
Dissabte 25 de novembre, 17:30h
Lloret de Mar
Del 15 de juliol al 28 de gener
Platja d'Aro
La verema dels 80. Una emigració civilitzada
Del 7 d'octubre al 26 de novembre
Palafrugell
Dimecres 18 d'octubre, 19h
El Vendrell
Fins al 22 d'octubre
Castell d'Aro