AGENDA
Arts
Del 16 de setembre al 22 d'octubre
2017
Diversos espais
  • Sant Pere de Riudebitlles

Exposició 'Camí privat', de Jaume Amigó

Recorregut per la trajectòria artística de Jaume Amigó a Riudebitlles. Dibuix, pintura, escultura, ceràmica, gravat i instal·lacions. Amigó mostra per primera vegada “Les llibretes: El viartge del gest”, una selecció de quaderns d’apunts que ha anat confeccionant al llarg de la seva trajectòria, i escampa el seu treball, en diferents tècniques i disciplines, per diversos espais del municipi. Pintor, escultor, gravador i continuador de la tècnica ancestral del raku, el treball d’Amigó (Barcelona, 1963) es caracteritza per un refinat llenguatge jeroglífic, de línies i formes senzilles, inspirades en utensilis quotidians o en la pròpia natura, com ara els núvols i les flors.

Horari: 

A fi de poder veure millor les instal·lacions de llum de Jaume Amigó, s'ha modificat l'horari d'obertura de l'exposició Camí privat, a Riudebitlles, que es pot visitar els dissabtes de 7 a 9 del vespre en els espais següents:

- Espai Satan (carrer Nou, 29)
- Casal dels Marquesos (carrer Major, 40)
- Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2)
- Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32)
- HD Riudebitlles (carrer de Baix, 33)
- Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34). La instal·lació de l’hort de cal Querol s’il·lumina cada dia de 9 a 10 del vespre.
 

Inauguració: 

Dissabte 16 de setembre, 19:30h

Programa: 

Espais expositius: HD Riudebitlles - art i allotjament (carrer de Baix, 33) "Les llibretes: el llenguatge del gest". Exposició de llibretes d'apunts Molí de cal Xerta (carrer de Baix, 32) Instal·lació Dies de pluja. Tokyo. Escultura L’estret camí. Pintura Molí de cal Ròmul (carrer de Baix, 2) Elogi de l’ombra Flor Casal dels Marquesos (carrer Major, 40) Suite Biwako. Gravats Nenúfar vermell Espai Satan (carrer Nou, 29) L’estret camí. Hort de cal Querol (carrer de Baix, 34) Nenúfar blanc. Instal·lació.

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Visites concertades: Escoles Velles (escolesvelles@gmail.com) i HD Riudebitlles (info@hdriudebitlles.com).

Organitza: 

HD Riudebitlles

Més informació: 

Et pot interessar

Dissabte 16 de desembre, 12h
Vilafranca del Penedès
Del 17 de novembre al 7 de gener
Vilanova i la Geltrú
Del 17 de desembre al 7 de gener
Castell d'Aro
De l'1 al 17 de desembre
Vilafranca del Penedès
'Wabi-Sabi', de Mons Dansa
Diumenge 14 de gener, 12h
Vilafranca del Penedès
Pirineus
Dijous 14 de desembre, 19:30h
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida