AGENDA
Arts
Del 29 de setembre al 22 de desembre
2017
Cal Jove
  • Sant Llorenç d'Hortons

Exposició 'Joves mirades sobre el paisatge'

'Joves mirades sobre el paisatge' mostra els resultats del taller de fotografia que va tenir lloc a Cal Jove en el marc del projecte El valor educatiu de la fotografia. Durant aquest taller adreçat a joves de 12 a 16 anys es van fer sortides fotogràfiques a espais d’alt valor paisatgístic al voltant de Sant Llorenç d’Hortons: les oliveres del camí de Sant Joan Samora, el safareig i la font de la Bassa Gran, el bosc de Cal Santjust, La Rierussa, el Torrent de Can Mus i les vinyes de Can Prats. 

Horari: 

De 17 a 20h

Inauguració: 

Divendres 29 de setembre, 17h

Sinopsi: 

A l’exposició es poden veure els treballs fotogràfics de Martina Piqué, Martí Espelta, Maria Modrego, Judit Núñez, Manuela Moro, Maria Torné, Arnau Gelonch, Mary Julià, Quim Bonet i Júlia Cuñat.

Aquest col·lectiu de noies i nois presenten per primera vegada les seves creacions fotogràfiques. Són relats visuals que han construït al llarg de cinc dies, utilitzant el telèfon mòbil com a eina de captura d’imatges. Els van elaborar després de visualitzar diverses obres de professionals de referència en l’àmbit de la fotografia de natura, a partir de les percepcions personals del paisatge, i explorant les diferents possibilitats creatives que ens donen les aplicacions per a l’edició de fotografies amb el mòbil. 

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Carme Huerta

Col·labora: 

Ajuntament de Sant Llorenç d'Hortons

Et pot interessar

Dissabte 16 de desembre, 12h
Vilafranca del Penedès
Del 17 de novembre al 7 de gener
Vilanova i la Geltrú
Papallones
De l'1 al 23 de desembre
Piera
Diàlegs
Del 12 de desembre al 17 de gener
Lleida
'Wabi-Sabi', de Mons Dansa
Diumenge 14 de gener, 12h
Vilafranca del Penedès
Pirineus
Dijous 14 de desembre, 19:30h
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida