AGENDA
Arts
Del 25 d'agost a l'1 d'octubre
2017
Fòrum Berger Balaguer
  • Vilafranca del Penedès

Exposició 'La més il·lustrada', de Joan Bernet Toledano

El Fòrum Berger Balaguer de la Fundació Pinnae acull des del 25 d’agost i fins l’1 d’octubre l’exposició La Més Il·lustrada, un homenatge al dibuixant i il·lustrador de còmics Joan Bernet Toledano amb un recull de la seva producció d’imatges humorístiques de la Festa Major de Vilafranca.

Horari: 

De dijous a dissabte: 18:30h a 20:30h 
Diumenges i festius: de 12h a 14h i de 18:30h a 20:30h

Sinopsi: 

Després de vuit anys del seu decés, els fills de Bernet Toledano, a l’empara de la Fundació Pinnae, han volgut retre un merescut homenatge a la figura del pare, mitjançant un bon aplec de les il·lustracions que en vida va brindar a la nostra ciutadania i que seran exposades a les envistes de la Festa Major. Un total de 86 quadres que han estat cedits per 34 famílies, la qual cosa dóna idea de com n’està d’escampada l’obra de l’artista.

Barceloní de naixement i penedesenc d’adopció, el recordat artista Joan Bernet Toledano (1924-2009) va excel·lir essencialment com a ninotaire, a recer de les seves col·laboracions a diverses publicacions barcelonines del món del còmic, com TBO, Trinca, Mortadelo, DDT, Súper Pulgarcito, però també de Vilafranca, com ara La Voz del Penedès, El 3 de Vuit, etc... Bernet Toledano va donar forma i vida a molts personatges destacant aquell inoblidable prehistòric i eixerit conegut com Altamiro de la Cueva que esdevingué, indubtablement, el seu tipus més famós.

Preu: 

Gratuït

Organitza: 

Els fills de Bernet Toledano i la Fundació Pinnae

Et pot interessar

Dissabte 18 de novembre, 20:30h
El Vendrell
Dimecres 4 d'octubre, 19h
El Vendrell
Diumenge 1 d'octubre, 10:30h
Vilafranca del Penedès
Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Dimarts 26 de setembre, 17:30h
Santa Margarida i els Monjos
Del 16 de setembre al 8 de març
Santa Margarida i els Monjos
Del 25 d'agost al 15 d'octubre
Vilafranca del Penedès
Arròs
Del 17 de setembre a l'1 d'octubre
L'Ampolla