Arts
,
2017
Del 30 de juny al 30 de juliol
Sala dels Trinitaris
Vilafranca del Penedès

Exposició 'L'objecte dins l'espai'

Mitjançant l’ús de tècniques tan diverses com la fotografia, el dibuix, el frottage o el collage, els treballs que es presenten en aquesta mostra volen posar de relleu les empremtes que genera l’acció d’habitar en l’espai domèstic. Els buits, els silencis o els espais en blanc ens parlen d’un procés de recerca que indaga en la manera com el passat es troba inserit en el present més quotidià. Walter Benjamin afirmava que “habitar és deixar empremtes”: és precisament aquest consum de l’habitar, el desgast dels espais i els objectes el que posa en el punt de mira 'L’espai dins l’objecte'.

Horari: 

De dimecres a divendres de 17 a 20h i dissabtes i diumenges de 18 a 20h

Inauguració: 

Divendres 30 de juny, 20h

Sinopsi: 

Anna Llimós Vidal neix a Barcelona l'any 1989. És llicenciada en Belles Arts per la UB i l'any 2013 obté la beca de dibuix Fundació Felícia Fuster i també l'accèssit en la 10a Edició del Premi Climent Muncunill i Roca. Posteriorment, l'Ajuntament de Sabadell li concedeix una residència artística a la Nau Estruch en la convocatòria Sabadell Obert. Recentment, ha realitzat exposicions individuals i ha col·laborat en el projecte “Art i futur”. Actualment complementa la producció artística amb els estudis de Màster en Humanitats a la UOC i forma part activa del col·lectiu TCteamwork.
 

Preu: 

Gratuït

Inscripcions: 

Taller de memòria 
Per tal de fer encara més propera l'exposició i donar èmfasi entre el vincle de la memòria i art contemporani el dimarts 18 de juliol, de 10 a 12 del matí, l'artista oferirà un taller adreçat a persones més grans de 65 anys. Amb el títol de 'Teixir', el taller de memòria sorgeix de la voluntat d'explorar i aprofundir en les possibilitats de l'art com a eina de treball de la memòria personal i col·lectiva. En aquest taller es proposa utilitzar el tèxtil amb l'objectiu d'oferir un espai on es puguin fer visibles històries de persones grans a Vilafranca i d'aproximar tant l'obra com el procés creatiu de la pròpia autora als seus participants. 

L'assistència al taller és gratuïta, però està pensat per a un màxim de 20 persones. Cal inscriure-s'hi prèviament trucant al 93 890 04 59 o bé a l'adreça cultura@vilafranca.cat

Organitza: 

Servei de Cultura de l'Ajuntament de Vilafranca

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1