Fires i festes
,
2017
Dies 9 i 10 de desembre
Places i carrers
L'Arboç

Fira de Santa Llúcia de l'Arboç

L’Arboç viurà el cap de setmana del 9 i 10 de desembre la 806a edició de la Fira de Santa Llúcia i la Fira de la Punta al Coixí de Catalunya. El divendres 8 de desembre a les 19h tindrà lloc la inauguració de les exposicions i el cap de setmana del 9 i 10 de desembre la resta d’actes de la Fira.

En aquesta edició, més que cap altra, la Fira s’adreça al públic familiar i l’esdeveniment tindrà un marcat to nadalenc i les activitats pels més petits de la casa seran unes dels grans protagonistes, sempre amb el permís de les puntaires, que el diumenge dia 10 celebraran una jornada històrica a la plaça de la Badalota, amb la tradicional Plantada i Exhibició de coixins, el mercat puntaire, i el lliurament dels premis del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya.

El recinte firal de l’Arboç lluirà nou enllumenat i decoració nadalenca i s’han preparat un bon grapat de sorpreses, sobretot per als més petits, que s’aniran revelant en properes dates.

A l’aparador i l’interior de l’Oficina de Turisme Municipal i Botiga del Museu de Puntes al Coixí restaran exposats fins diumenge 10 de desembre els premis del Gran Sorteig de Santa Llúcia i els guardons del Concurs Nacional de Punta al Coixí de Catalunya.

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1