Fires i festes
,
2017
Del 13 al 15 d'octubre
Places i carrers
El Vendrell

Fira de Santa Teresa

Un imprescindible al calendari de fires penedesenques, la Fira de Santa Teresa del Vendrell. Enguany del 13 al 15 d'octubre.

Amb l’objectiu d’ampliar i introduir nous atractius a la Fira, a més de l’espai multisectorial i de l’automòbil, enguany s’organitza la segona edició de la fira Handmade del Vendrell i la novetat de l’Innofira, un espai dedicat a les noves tecnologies i a l’eficiència energètica. En els dos casos es respon a nous sectors econòmics i moviments socials d’un món en contínua transformació i compromès amb el medi ambient.

Respecte al vessant festiu de la Fira, els diversos sectors representats en diferents espais de la vila comparteixen un programa ple d’actes culturals, musicals i festius que faran gaudir tant petits com grans, i amb la diada castellera de Santa Teresa del diumenge 15 d’octubre.

Horari: 

Estands multisectorials
A la Rambla, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 10 del vespre

Zona gastronòmica i de tastos
A la Rambla, de 12 del migdia a 12 de la nit (horari continuat) A la zona de tastos i degustacions gastronòmiques i en l’oferta diferenciada dels productes de les food trucks, no hi haurà estand de venda de tiquets. A més, al vespre, a partir de les 8, hi haurà actuacions musicals.

Innofira
A la Rambla, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 10 del vespre És l’inici d’un nou sector d’eficiència energètica, sostenibilitat i noves tecnologies.

Fira Handmade El Vendrell
A la plaça Nova, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre Endinseu-vos en l’espai Handmade, que us convida a aprendre tècniques de patchwork, de restauració, d’scrap, confecció, cosmètica natural, lettering, etc. És un espai de creativitat pensat per a nens i adults.

La Fira d'abans
A la carretera del Dr. Robert, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre Oficis antics, la granja d’animals (fets de fibra de vidre), parades artesanals, exposició de carros antics i escenificacions teatrals faran endinsar-vos en el segle xix, els orígens històrics de la Fira de Santa Teresa.

El carrer de l'art
Al carrer dels Cafès, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 9 del vespre Parades d’artesania

Automoció
A l’aparcament del Pèlag, de 10 del matí a 2 del migdia i de 5 de la tarda a 10 del vespre

Atraccions
A l’aparcament de l’avinguda del Camp d’Esports, a partir de les 5 de la tarda

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1