AGENDA
Música
Dijous 20 de juliol, 22:30h
2017
Pati de l'Índex
  • Sant Sadurní d'Anoia

L'Istiu. Concert d'Animal

Amb l’arribada de l’estiu, del bon temps i de la calor, la Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, organitza la vint-i-novena edició del programa L'Istiu, un cicle d’espectacles a l’aire lliure adreçat a la gent jove del municipi que té lloc al pati de l’Índex durant les nits entre setmana durant el mes de juliol. 

Animal ens presenta 'Més enllà de les paraules', una barreja de sonoritats íntimes i contundents amb aires de pop, folk americà, reggae, soul i mestissatge. Animal és l’indiscutible grup revelació del 2016. En el seu primer any de vida ha actuat en els principals festivals i festes dels Països Catalans, com el Clownia Festival, el Festival Strenes, el Guitar Fest BCN, el Cruïlla Festival, l’Acampada Jove, el Canet Rock, l’Acústica de Figueres, el Festivern del País Valencià, el Bioritme, l’Anòlia d’Igualada, La Mercè de Barcelona, les Fires de Sant Narcís de Girona, la Festa Major de Lleida i un llarg etcètera que suma la vertiginosa i excepcional xifra de més de 100 concerts de debut amb gran èxit de públic.

Els seus singles, com “Només amb tu”, han estat capaços d’arribar en pocs mesos de vida als números u de les llistes de les ràdios musicals catalanes i d’assolir rècords, parlant de milions, de visualitzacions a les xarxes. Animal ha arribat per a quedar-se i aquest 2017 confeccionarà la gira de comiat del seu primer disc, 'Més enllà de les paraules' (Halley Records, 2016), que ha esdevingut un primer llançament extraordinari i sense precedents. 

Entrada gratuïta.

Organitza: Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia - Regidoria de Joventut
Tel. 93 891 33 20
joventut@santsadurni.cat
Amb el suport de: Diputació de Barcelona i Consell Comarcal Alt Penedès
Hi col·laboren: Casal Popular El Carràs, Agrupament Escolta i Guia Sant Sadurní i Tabalots Timbalers 

concert, Animal, Slàvia, Garrigues, Les Borges Blanques, música, Surtdecasa Ponent, 2016

Et pot interessar

Juli Piris
Dissabte 23 de desembre, 00h
Manresa
Victor Pablo Perez
Dissabte 16 de desembre, 20h
Lleida
Gospel Viu Choir
Dissabte 30 de desembre, 20h
Cervera
Gertrudis
Divendres 15 de desembre, 22:30h
Lleida
La moto del monaguillo
Divendres 15 de desembre, 23:30h
Roquetes
Del 17 de novembre al 7 de gener
Vilanova i la Geltrú
Vermut torero
Diumenge 14 de gener, 12h
Lleida
Trobada acústica
Divendres 15 de desembre, 22h
Lleida