AGENDA
Música
Dissabte 5 d'agost, 19:30h
2017
Museu Pau Casals
  • Sant Salvador
  • El Vendrell

Música als Jardins. Kebyart Ensemble

Un dels clàssics de les activitats d'estiu al Museu Pau Casals, el Festival jove 'Música als jardins'.

Gaudiu dels concerts que cada any s’organitzen amb la voluntat de donar l’oportunitat als joves intèrprets de tocar en el marc incomparable dels jardins de la Vil·la Casals.

Aquest any, la formació escollida pel primer concert és el grup Kebyart Ensemble, un quartet de saxos creat l’any 2014 a l’ESMUC format per Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton. Inicialment guiats per Nacho Gascón, també han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i Ensemble Squillante.

Són els actuals guanyadors del cicle 'El Primer Palau' que ofereix a joves intèrprets l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. Aquest any també han estat guardonats amb el prestigiós Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música i l’any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España. Anteriorment van rebre el primer premi al X Concurs Internacional de Música de cambra Higini Anglès.

 

Horari: 

De 19:30 a 20:15h

Programa: 

Obres de: Aleksandr Glazunov, Enric Granados, I. Mecanitzaci, Salvador Brotons, Felix Mendelssohn, Claude Debussy, György Ligeti, Béla Bartók

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Gala lírica. Àries, romances, duos i cançons
Divendres 20 d'octubre, 20:30h
Lleida
Dijous 21 de setembre, 18h
El Vendrell
Pau Riba
Dissabte 30 de setembre
Les Borges Blanques
Del 22 al 24 de setembre
Vall-llobrega
Cafeteria Slàvia, concert, música, Roger Mas, actuació, febrer, 2017, Surtdecasa Ponent
Dissabte 30 de setembre, 22h
Olesa de Montserrat
Ensemble
Divendres 22 de setembre, 20:30h
Lleida
Trio Fortuny
Dissabte 7 d'octubre, 21h
Torroella de Montgrí