AGENDA
Música
Dissabte 5 d'agost, 19:30h
2017
Museu Pau Casals
  • Sant Salvador
  • El Vendrell

Música als Jardins. Kebyart Ensemble

Un dels clàssics de les activitats d'estiu al Museu Pau Casals, el Festival jove 'Música als jardins'.

Gaudiu dels concerts que cada any s’organitzen amb la voluntat de donar l’oportunitat als joves intèrprets de tocar en el marc incomparable dels jardins de la Vil·la Casals.

Aquest any, la formació escollida pel primer concert és el grup Kebyart Ensemble, un quartet de saxos creat l’any 2014 a l’ESMUC format per Pere Méndez, saxo soprano; Víctor Serra, saxo alt; Robert Seara, saxo tenor i Daniel Miguel, saxo baríton. Inicialment guiats per Nacho Gascón, també han seguit consells de músics de renom com Kennedy Moretti, Vincent David, Jordi Francés, David Albet, Albert Julià i Ensemble Squillante.

Són els actuals guanyadors del cicle 'El Primer Palau' que ofereix a joves intèrprets l’oportunitat de debutar a la Sala de Concerts del Palau de la Música Catalana. Aquest any també han estat guardonats amb el prestigiós Premi de Música de Cambra Montserrat Alavedra – Premi BBVA de música i l’any 2015 van obtenir el segon premi de la 84a edició del Concurso Permanente de Juventudes Musicales de España. Anteriorment van rebre el primer premi al X Concurs Internacional de Música de cambra Higini Anglès.

 

Horari: 

De 19:30 a 20:15h

Programa: 

Obres de: Aleksandr Glazunov, Enric Granados, I. Mecanitzaci, Salvador Brotons, Felix Mendelssohn, Claude Debussy, György Ligeti, Béla Bartók

Preu: 

Entrada gratuïta

Més informació: 

Et pot interessar

Ball, dansa, música, Lleidaswing Jam, Associació, Londy hop, Pep Farré, Lleida, Segrià, Surtdecasa Ponent, agost, estiu, 2016
Dimecres 22 de novembre, 22:30h
Lleida
Quartet Teixidor
Diumenge 26 de novembre, 19h
Cervera
El último de la fila
Dissabte 25 de novembre, 23:45h
Lleida
Divendres 12 de gener, 19h
Platja d'Aro
Piano
Diumenge 25 de febrer, 12h
Tàrrega
Dissabte 25 de novembre, 21h
Vilafranca del Penedès
Concert de Nadal
Dissabte 23 de desembre, 21h
Celrà