Música
,
2017
Dissabte 15 de juliol
Parc de les Ribes Roges
Vilanova i la Geltrú

Nowa Reggae: Ky-mani Marley

Després d'onze edicions, és el moment en què Nowa Reggae Festival compta en la seva programació amb un dels cognoms més importants a escala mundial si de música parlem, i més concretament de música reggae. Ky mani Marley, fill de la llegenda del reggae Bob Marley és un dels caps de cartell de la 12a edició d'aquest festival.

Ky Mani va viure part de la seva infància a Miami. Estar exposat a un entorn de vida urbà, Ky Many va adoptar l'actitud que cap persona està per sota o per sobre d'ell. Aquesta actitud s'ha convertit en el lema de la forma en què viu la seva vida avui. De veu suau i sincera, inicialment, no estava gaire interessat a seguir el llegat del seu pare, però l'any 1997, li va sorgir l'oportunitat de col·laborar amb l'artista de Hip Hop Pras de "The Fugees".

Aquest fet marcaria de per vida, ja que a partir d'aquí decidiria entomar la torxa encesa pel seu pare. Com no, fidel a la música i cultura jamaicana és partidari de la inclusió en el seu treball de sons com el del hip hop, blues, rock li prohibeix ser catalogat com un artista exclusivament de reggae. Evidentment això l'ha portat a realitzar infinitat de gires arreu del món i estar present en els line up dels festivals més importants del planeta.

Amb big tunes com "Hustler", "Rasta Love", "New Heights" o "Ghetto Soldier" els temes del seu últim disc amb Gentelman, i com no amb un recordatori dels hits del seu pare, Ky mani Marley inundarà la platja de Vilanova el 15 de Juliol de les millors vibracions.

  • imatge de control 1per1