Entorn
,
2017
Diumenge 26 de novembre, 11h
Muntanya de Sant Jaume
Vilafranca del Penedès

Plantació forestal

En el marc de la programació 'Els diumenges a Sant Pau', es farà una plantació forestal d’alzines a la muntanya de Sant Jaume, guiada pel Col·lectiu Ecologista Bosc Verd i amb el suport de l’ADF “La Carrerada”. Per a la plantació forestal, es demana que, qui pugui, porti eines (pics i aixades), així com guants. L’activitat s’adreça a un públic familiar i és gratuïta. 

Horari: 

11h

Programa: 

El lloc i hora de trobada per aquest diumenge 26 de novembre serà directament a l’espai Sant Jaume (antic Casal 2000) a les 11h. En cas de pluja, l’activitat quedarà suspesa. 

Més informació: 

Com a novetat d’aquesta plantada i per fomentar la participació ciutadana, també es col·labora amb el projecte Minuts que impulsa l’Ajuntament. Una plataforma web i mòbil per fomentar la col·laboració entre els ciutadans, actualitzant tecnològicament el banc del temps. Els col·laboradors que vinguin a la reforestació, un cop acabada l'activitat, rebran un cupó amb el temps invertit en l'activitat que podran carregar a l'App Minuts. Així veuran recompensat el temps que dediquen a la societat amb la possibilitat de participar gratuïtament en activitats de la vila que organitza l'Ajuntament, com rutes turístiques, concerts, teatre o visites a VINSEUM i entrar a participar en el món de l'economia col·laborativa intercanviant experiències amb altres ciutadans.

App Minuts, enllaços de descàrrega:
https://play.google.com/store/apps/details?id=cat.minuts
http://minuts.cat/vilafranca

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1