Entorn
,
2017
Diumenge 17 de desembre, 10h
Avinyó Nou
Avinyonet del Penedès

Portes obertes al Centre d’interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya

Coincidint amb la celebració de la tercera edició de l'Avinyonet Street Market es durà a terme una Jornada de portes obertes al Centre d'interpretació del Jaciment ibèric de la Font de la Canya - D.O. Vinífera. 

Horari: 

De 10 a 14h

Programa: 

El Centre estarà obert de les 10 a les 14h ininterrompudament perquè tothom qui vulgui pugui visitar-lo i veure el resultat de les tres fases d'execució que s'hi han dut a terme durant els anys 2015, 2016 i 2017 i que han estat produïdes per l'Ajuntament d'Avinyonet del Penedès amb el suport de la Generalitat de Catalunya, Fons europeus i la Diputació de Barcelona. Les dues últimes fases han estat encarregades a la Cooperativa Arqueovitis que és qui també en farà les visites guiades a partir del proper gener de 2018.

A més de l'horari d'obertura, a les 11h i a les 13h es duran a terme dues visites guiades per a qui vulgui saber una mica més de l'origen del vi al Penedès i dels tresors que amaga el Jaciment de la Font de la Canya, molts dels quals els podem trobar en aquest centre. Les visites seran dirigides per la Cooperativa Arqueovitis. 

Organitza: 

Cooperativa Arqueovitis

  • imatge de control 1per1