Música
,
2017
Dissabte 23 de setembre, 19h
Espai Muntanya de San Jaume
Vilafranca del Penedès

Ressupó de Tardor, amb Max Garcia Connover

Arriba la tardor a l'Espai Muntanya de Sant Jaume i res millor que celebrar-ho amb un bon Ressupó de Tardor. El Ressupó és una iniciativa brave coast consolidada a l'estiu a Celrà (Costa Brava) com una de les cites de referència de l'estiu gironí desde fa 9 anys, encarada als amants del bo i millor del pop-rock independent fet a casa nostra, i també, desde fa 7 anys celebra l'edició de tardor a Reus, que enguany suma també la capital de l'Alt Penedès. Un festival amb una mitjana d'un miler de persones anuals que arriba per primera vegada a Vilafranca i que ofereix una tapa/plat segons l'artista del dia i la seva procedència.

Sinopsi: 

Max García Conover és un cantautor internacional amb un dels directes més impressionants com a home-orquestra. A més de llançar dos EP i dos àlbums de durada des de 2011, el seu tercer àlbum, 'Motorhome', surt aquesta tardor a través del segell barceloní Son Canciones.

Programa: 

19:00h | Petits Tafaners "One Man Band". Estrena nou taller!

20:00h | Proves de so obertes a portes obertes al públic. #petitstafaners

21:00h | Sopars amb Hummus, entrepans i plat de la zona d'on és l'artista. En aquest cas tindrem varietat de bikinis, originaris dels Estats Units, a finals del s. XIX.

22:00h | Concert Max Garcia Conover

23:00h | Brave Coast Djs

Preu: 

Taquilla inversa

Organitza: 

Brave Coast

Col·labora: 

  • imatge de control 1per1