AGENDA
Entorn
Dissabte 30 de setembre, 12:15h
2017
Codorníu
  • Sant Sadurní d'Anoia

Sent, viu i tasta la nova terrassa Anna de Codorníu

La verema del Cava

Un selecte grup de cellers elaboradors de Cava del Penedès s’ha agrupat per oferir una proposta única: activitats enoturístiques molt singulars en època de verema. Agustí Torelló Mata, Codorniu, Freixenet, Giró Ribot, Gramona, Juvé & Camps, Llopart, Mestres, Segura Viudas, Sumarroca, Torelló i Vilarnau obriran les portes els caps de setmana de setembre per apropar les vinyes a tothom.

Sent, viu i tasta la nova terrassa Anna

"Gaudeix del temps de verema, d’un tast a cegues i de la nostra increïble Terrassa Anna. A la visita, podràs admirar la nostra arquitectura Modernista i els nostres jardins, tot endinsant-nos a les caves subterrànies. Començarem el tast de Caves a cegues amb una breu explicació de les varietats de raïm, els aromes, els cupatges, la criança i els nostres estils de Cava. En acabar el tast, participaràs en un concurs amb un obsequi pels guanyadors. Per arrodonir la jornada, t’oferim una degustació amb aperitiu amb Anna de Codorníu Brut, pernil d’aglà i formatge curat. Una experiència inigualable per conèixer els secrets i la majestuositat de Codorniu. No t’ho deixis perdre!"

Preu:

Adults: 26 € | Reduïda: 22 € (Estudiants de 18 anys o més / Famílies nombroses / Famílies monoparentals / Majors de 65 anys / Pensionistes / Minusvàlids)
De 8 a 17 anys: 18 €
Menors de 7 anys: gratuït

Reserves: laveremadelcava

Més informació i activitats de La Verema del Cava

Et pot interessar

Del 25 al 30 de novembre
Sant Sadurní d'Anoia
Y-X o la fidelitat dels cignes negres
Divendres 24 de novembre, 21h
Celrà
Mamapop
Dissabte 25 de novembre, 19h
Lleida
Leandre
Del 4 de novembre al 28 de gener
Lleida
Centelles
Del 2 de novembre al 21 de gener
Lleida
El Més Petit de Tots
De l'11 al 26 de novembre
Lleida
Moros i cristians
Del 7 de novembre al 2 de desembre
Lleida
Dàmaris Gelabert
Diumenge 26 de novembre, 18h
Alpicat