Música
,
2017
Dissabte 21 d'octubre, 19h
Auditori del Vnseum
Vilafranca del Penedès

Tast de cambra 1 de l'OCP. Les Suites per a violoncel de Bach (III)

Les sis Suites per a violoncel de Bach estan considerades com les obres de referència per aquest instrument. Avui en dia encara destil·len una modernitat i vigència que transcendeixen els gairebé 300 anys que han passat des de la seva creació. Aquest serà el darrer concert del cicle que completarà la totalitat de les sis suites de Bach. El vilafranquí Amat Santacana va ser l’encarregat d’obrir-lo i ara també serà l’encarregat de fer el tancament interpretant la quarta i la sisena.

Horari: 

19h

Sinopsi: 

Vinseum i l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès ofereixen per cinquena temporada consecutiva aquest cicle que complementa i amplia l’oferta que l’Orquestra de Cambra del Penedès ofereix a l’Auditori. Una proposta de música de cambra de petit format per a les tardes de dissabte que es complementa amb una degustació i presentació de producte de diversos cellers de la comarca.

Fitxa tècnica: 

Amat Santacana és un dels violoncel·listes més destacats de la seva generació,  format en alguns dels conservatoris més rellevants d’arreu d’Europa. És destacable que tot i ser un músic jove té una trajectòria llarga i destacada i ha actuat en algunes de les sales més prestigioses tant en solitari com amb el Quartet Qvixote, del qual n'és membre-fundador amb el que acompanyen Maite Martín en la producció 'Tempo Rubato'.

Organitza: 

Orquestra de Cambra del Penedès
Ajuntament de Vilafranca del Penedès
Vinseum - Museu de les Cultures del Vi de Catalunya

Col·labora: 

La Taverna del Vinseum
Autocam

  • imatge de control 1per1