Fires i festes
,
2017
Dilluns 1 de maig, tot el dia
Carrers del centre
Santa Fe del Penedès

4a Fira de la Via Augusta

La quarta edició de la Fira de la Via Augusta vol ser una mostra dels productes agroalimentaris de la Vegueria Penedès apostant per productes de proximitat i d’alta qualitat. 

Un dels espais centrals de la mostra serà la zona de degustació de vins i caves del municipi, on participen els cellers: Forns Raventós, Giró Ribot, Jané Santacana, Martí Serdà i De Moy Riviere a la zona dels Pins de Cal Ferret acompanyats d’una vintena de paradistes que ofereixen els seus productes agroalimentaris.

Els espectacles que aquest any s’han organitzat a la Fira són, a partir de les 11h i durant tot el matí Espectacle de bombolles de sabó. A les 12h i a les 17h, Espectacle Trial Show de Marcel Justribó.

Durant tot el dia la Fira es complementa amb un seguit d’activitats totalment gratuïtes, especialment pensades per les famílies amb infants: caravanes de burrets, jocs gegants i jocs de fira.

Un altra espai és la zona de la Plaça Catalunya on es podran trobar diversos artesans de la comarca que oferiran els seus productes: teules pintades, caixes decorades a mà, espardenyes artesanals, pintura, ceràmica i altres.

Aquest any, com a novetat, s’ha inclòs una Trobada d’intercanvi de de plaques de cava a partir de les 9:30 al Centre Cívic.

(Hi haurà zona d’aparcament amb un trenet que portarà els visitants a l'espai de la Fira . També hi podreu trobar una zona de restauració per a qui li vingui de gust quedar-se a esmorzar i/o dinar)

  • imatge de control 1per1