Menjar i beure
,
2016
Dies 28 i 29 d'octubre
plaça de Catalunya
L'Arboç

4a Mostra Enogastronòmica l'Enramada

La quarta edició de la Mostra Enogastronòmica l’Enramada tindrà lloc els dies 28 i 29 d'octubre a la plaça de Catalunya de l'Arboç, que tornarà a ser l’escenari de la popular i ja plenament consolidada mostra arbocenca. 

El divendres 28 d’octubre a partir de les 18h i el dissabte 29 d’octubre durant tot el dia, arbocencs i visitants vinguts d’arreu, podran tornar a gaudir d’aquesta especialitat gastronòmica acompanyada dels millors vins i caves del Penedès.

La quarta edició de l’Enramada oferirà també un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a L’Arboç.

Productes de l'Enramada

  • Coca enramada de les diferents varietats arbocenques i penedesenques
  • Noves varietats i varietats experimentals de coca enramada
  • Prodcutes agroalimentaris de proximitat
  • Gran assortit de propostes gastronòmiques penedenques
  • Vins i caves DO Penedès

Preus: Tiquet 1€ | Copa 2€ | Pack 10€ (9 tiquets + copa)
 

PROGRAMA

Divendres 28 d'octubre

18h | Obertura de l'Enramada

19:30h | Xerrada inaugural "Cuina de territori",
a càrrec de Josep Pascual del col·lectiu Terra i Taula

19:50h | Show Cooking de timbal de coca enramada de garrofa gratinada amb allioli de poma,
a càrrec de Josep Pascual, xef del Restaurant Ull de LLebre de La Bisbal del Penedès i Jordi Martínez, xef del Restaurant El Bosc de Banyeres.

21h | Tast de grups de cultura popular,
a càrrec dels Minyons de l'Arboç

21:45h | Concert amb Guardafuegos (rock, country, folk)

22:50h | Sorteig de lots de productes dels expositors

23h | Tancament d'estands

Dissabte 29 d'octubre

11h | Obertura de l'Enramada

11 a 14h | Tallers infantils de tardor i inflables

12h | Maridatge de catànies amb vi DO Penedès
amb Joan Tarrada, president de l'Acadèmia Tastavins i David Escofet, sommelier
Preu: 3€. Cal fer reserva.

13h | Obrador Panarra. Tast de pans tradicionals i artesans del Forn Turris, Oli del Celler Mas Perdut i Cava del Celler 10 d'Abril amb el mestre forner Xavier Barriga i el DJ i productor Marc C. Grisó. (cal reserva)
Preu: 2€. Cal fer reserva.

17 a 20:30h | Tallers infantils de tardor i inflables

17:30 a 19:30h | Museu de Puntes de Coixí. Entrada gratuïta amb un tiquet de l'Enramada

18 a 19:30h | Campanya solidària 'El ball del panellet'.
Tiquet solidari de degustació de 6 panellets dels 6 forns participants amb música de Marc C. Grisó
Preu: 4€

20:30h | Concert del grup Xamaelo (versions)

21:45h | Concert de Strings Guitar Trio (versions)

23h | Sorteig de lots de productes dels expositors

23:30h | Cloenda de l'Enramada

 

Reserves per les activitats: a la carpa de l'organització (a la mateixa plaça Catalunya) o per correu electrònic a turisme@arbocenc.cat

Forns participants: Café de la Rambla de l'Arboç, Forn 4 Barres de Santa Margarida i Els Monjos, L’Obrador del Vendrell, Forn Tutusaus de Bellvei i El Vendrell, Forn de Pa Valls de La Ràpita, i Forn Queralt de Roda de Berà.

 

*Organitza: Ajuntament de l'Arboç

  • imatge de control 1per1