Activa't
,
2017
Diumenge 28 de maig, 18h
Castell
Subirats

4ts premis Castell de Subirats

L'Ajuntament de Subirats convoca els 4rts Premis Castell de Subirats, uns guardons que neixen l’any 2014 amb la voluntat de reconèixer les persones, col·lectius, entitats i societats que es distingeixen pels seus triomfs, aportacions a la vida col·lectiva o que traspassen amb el seu bon treball les fronteres locals, així com aquells que divulguen el nom, la història i la vida del municipi.

Aquests premis serveixen alhora per donar rellevància a la recuperació i posada en valor de la cultura local, fomentant així la conscienciació del valor que té el segell o la marca “Subirats” per a tots nosaltres i pels pobles d’arreu.

PROGRAMA
18:00h | Taula Rodona. 'La relació del Castell amb el seu municipi'. Taula rodona referida als castells de la comarca i rodalies. Amb els regidors de Cultura de Gelida, Cervelló, Sant Martí, Olerdola, la regidora de Subirats Lluïsa Sueiro, representants del CESUB i el diputat d’Urbanisme i Habitatge Sr. Josep Ramon Mut.

19:30h | Lliurament dels Premis Castell de Subirats
- Associació Juvenil Esplai Sol Naixent, en el seu 20é Aniversari dedicat a les activitats de caire lúdic.
- Josep Mata Massana, com a reconeixement per a la seva vessant històrica i la seva implicació en la memòria del municipi
- Associació Amics del Castell, per la seva dedicació en la conservació i difusió del patrimoni del Castell de Subirats

20:30h | Copa de Cava per a tots els assistents.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1