Entorn
,
2017
Diumenge 7 de maig, 9:30h
Rambla Marinada
Llorenç del Penedès

7a Cursa de Maig

El proper 7 de maig de 2017 a les 9:30h del matí arriba la 7a edició de la Cursa de Maig.

Aquesta setena edició és solidària i es farà una recollida de menjar i productes de necessitat bàsica per part de “Cáritas".

Com cada any comptarà amb una cursa de 5km i una de 10km sense límit d'edat, pel nucli urbà, combinant asfalt i camí, i recorrent alguns del punts més característics de Llorenç. Les dues curses són circulars, amb sortida i arribada a la Rambla Marinada, i es faran amb sortida conjunta.

Es disposarà de llebres (40min, 45min), i hi haurà categories masculina i femenina i categories per edat. Premis als tres primers corredors de la general, als primers corredors de cada categoria i als primers locals.

Les inscripcions per participar-hi són online i estan obertes fins el 23 d’abril. I del 24 al 30 d’abril amb un suplement de 2€. Les places són limitades i s'atendran per rigorós ordre d'inscripció.

Tot just acabar les curses de 5k i 10k es faran dues curses infantils, a la mateixa Rambla. Les inscripcions per a les curses infantils es faran el mateix dia de la cursa i seran gratuïtes, però s’anima a col·laborar amb “Cáritas" aportant llet, oli, bolquers o productes de neteja per la llar. 

S'entregarà una samarreta tècnica i una bossa d'obsequis a cada corredor, i també un petit detall als nens de les curses infantils.

Hi haurà servei de dutxes, guarda-roba i aparcament, avituallament líquid al 6,5km, i fruita i beguda isotònica a l’arribada, i botifarrada per als corredors (amb opcions per a vegans/vegetarians).

Al finalitzar la cursa hi haurà sorteig de regals amb els números de dorsal, per a tots els participants.

 

*Organitza: La Cumprativa, amb el suport del Consell Esportiu del Baix Penedès, l’Ajuntament de Llorenç del Penedès i l’organització de Límit 360

Més informació
cursademaig.com
facebook.com/cursademaigllorenc

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1