Entorn
,
2016
Diumenge 17 de gener, 9:30h
Zona Esportiva
Vilafranca del Penedès

7a Raimonada BTT

En el marc de les Festes de Sant Raimon – Festes d’Hivern de Vilafranca, el Club de Btt Metalbikers organitza un any més la prova de resistència en Btt la Raimonada que tindrà lloc diumenge 17 de gener, a les 9:30h, a la Zona Esportiva de Vilafranca del Penedès.

La Raimonada btt, que enguany arriba a la 7a edició, és una prova de resistència per parelles que consisteix en fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2km fent relleus cada dues hores.

Com a novetat d’aquest any, la Raimonada incorpora un nou repte, l’”Eliminator”, un format de prova en el que quatre bikers s'enfronten en un circuit curt, d'aproximadament 1km, en el que es van disputant rondes eliminatòries de manera que els dos primers passen a la ronda següent i els dos darrers queden eliminats i així successivament fins que només quedin  quatre participants que disputaran la ronda final.

Les persones interessades en participar a la 7a Raimonada Btt han de ser majors de 16 anys i poden fer la inscripció en línia a través de la web: http://metalbikers.wix.com/raimonadabtt.

Preu: 26€ per equip, amb un suplement de 5€ per cada participant que no disposi de llicència federativa del 2016 (no seran vàlides les llicències de 2015). Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants.

La Raimonada Btt organitzada pel Club Metalbikers compta amb el suport de les següents empreses col·laboradores: Fusteria Eloi Masana, Bodegues Parés Baltà, Cavacaix, Cicles Catalunya, Bicis David Grau, Cicles Sans, VB Sports i Mon biker.

Més informació i inscripcions: www.metalbikers.com                                                           Contacte:  Jordi Albornà 647 659 831 clubbttmetalbikers@gmail.com

Vilafranca del Penedès, 6 de gener de 2016

  • imatge de control 1per1