Entorn
,
2016
Diumenge 15 de gener, 9:30h
Zona esportiva
Vilafranca del Penedès

8a Raimonada BTT

En el marc de les Festes de Sant Raimon – Festes d’Hivern de Vilafranca, el Club de Btt Metalbikers organitza un any més la prova de resistència en Btt la Raimonada 

La Raimonada btt, que enguany arriba a la 8a edició, és una prova de resistència per parelles que consisteix en fer el màxim de voltes possibles a un circuit marcat d’uns 2,750 kms fent relleus durant dues hores. Per segon any consecutiu, la Raimonada incorpora el format l’”Eliminator”, els millors bikers s'enfronten en un circuit més curt d'aproximadament 1km, en el que s’endurà la victòria el primer en creuar l’arribada.

Les persones interessades en participar a la 8a Raimonada Btt han de ser majors de 16 anys i poden fer la inscripció a partir del dia 1 de gener de 2017 a través de la web: http://metalbikers.wix.com/raimonadabtt.
Hi haurà premis per les tres millors parelles en categoria masculina, femenina, mixta i júnior (de 16 a 18 anys), a més d’un obsequi per a tots els participants.

Preu: 30€ per equip, amb un suplement de 5€ per cada participant que no disposi de llicència federativa del 2017 (no seran vàlides les llicències de 2016).
Més informació i inscripcions: www.metalbikers.com

*Organitza: Club Metalbikers
Amb el suport de: Cavacaix, Fusteria Eloi Masana, Bodegues Parés Baltà, Cicles Catalunya, Bicis David Grau, Cicles Sans, VB Sports, Mon biker, Caves Llopart i Cronometratge XipWin. 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1