Fires i festes
,
2017
Dissabte 23 d'abril, 10h
Diversos espais
Santa Margarida i els Monjos

Actes de la Diada de Sant Jordi

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha organitzat una àmplia programació d’activitats de sant Jordi que es duran a terme durant tot el cap de setmana al municipi. La principal novetat de la programació d’enguany són les jornades culturals que s’han organitzat amb una matinal d’activitats que es durà a terme a la plaça de Pau Casals.

La jornada inclourà parades de venda de roses i llibres, a càrrec d’entitats del municipi i del Comerç del Foix; tallers infantils; mercat d’artesania i brocanters o l’actuació dels gegants dels Monjos.
La jornada començarà a les 10 del matí i cap a dos quarts d’una del migdia es durà a terme l’actuació del grup The Gachises, per commemorar el 25è aniversari de Dona al Dia.

Durant tota la setmana l’equipament juvenil Tangram i les escoles del municipi també estan duent a terme tallers i propostes relacionades amb sant Jordi i diverses entitats realitzaran activitats al voltant de la festivitat, com ara les societats La Margaridoia i el Centre Cultural i Recreatiu Rapitenc, que oferiran sessions especials de ball. Moltes entitats també vendran roses i llibres a diverses parades que s’ubicaran a la Ràpita i els Monjos.

Més informació

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1