Música
,
2017
Diumenge 26 de març, 19h
Auditori del Fòrum Berger Balaguer
Vilafranca del Penedès

Agnès Mauri & Benedek Horváth al Festival de Música i Veu

La segona edició del Festival de Música i Veu compta amb una gran varietat d’estils en les seves propostes, varietat que constitueix el seu tret diferencial. És així com, amb un total de 10 concerts, ens oferirà música Gospel, Soul, Blues, Jazz, Popular i Clàssica. Com a novetat, enguany el Festival tindrà un component solidari, del que se’n beneficiarà la Fundació L’Espiga. Després de cada concert, músics i públic es retroben a la Sala d'Exposicions per fer un tast de cava i catànies.

Agnès Mauri & Benedek Horváth
La violista Agnès Mauri es presenta amb un programa imagina- tiu i divers que li permet demostrar perquè és una de les nos- tres solistes amb més projecció del moment, acompanyada pel magnífic pianista Benedek Horváth. Recentment guardonada al concurs El Primer Palau, es destaca per la seva maduresa interpretativa i que ja actua arreu d’Europa en diferents festivals de música. Cal destacar que han actuat en festivals internacionals a Suïssa, Anglaterra i al Festival de Perelada recentment.

Venda d'entrades
El preu de l’entrada, en funció del concert, estarà entre 8 i 12€. Ja es poden adquirir al portal topticket.cat, i a la taquilla del mateix Fòrum Berger Balaguer (de dijous a dissabte de 18 a 20h i diumenges i festius de 12 a 14h i de 18 a 20h).

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1