Entorn
,
2017
Dilluns 17 d'abril, 11:30h
Ermita de Penyafel i els Montanyans
Santa Margarida i els Monjos

Aplecs a Penyafel i Montanyans

El dilluns de Pasqua és dia d’aplecs a la muntanya a Santa Margarida i els Monjos. El veïnat dels Monjos i de Moja acostuma de desplaçar-se a l’ermita de Penyafel, mentre que els de la Ràpita, Sant Marçal o les Masuques, ho fan a Montanyans.

L’aplec de Penyafel començarà a dos quarts de dotze amb la Missa cantada a l’ermita, a càrrec de la coral Amics de Penyafel. Després de l’ofici, la coral La Margaridoia oferirà una cantada de caramelles que donarà pas a una ballada de sardanes amb la cobla Catània. A continuació hi haurà el sorteig d'una mona de la Pastisseria Margaridense i després es repartiran les racions de la gran paella d’arròs per a 400 persones, un clàssic de l’aplec de Penyafel.

Els tiquets per l’arròs es poden adquirir Al preu de 5 euros, fins a l’11 d’abril Farmàcia Ràfols, supermercat Mas Catarro i llibreria David El dia de l’aplec es vendran com a màxim 50 tiquets a Penyafel A les 17.30 h, a l’ermita, cant de la salve. En cas de mal temps l’aplec es farà a la pista poliesportiva dels Monjos

L’aplec de Montanyans, que enguany celebra la 62a edició, començarà amb la solemne Missa, en el transcurs de la qual es cantaran els goigs de santa Maria de Montanyans. En acabar, hi haurà una cantada de caramelles a càrrec de les corals l’Amistat i La Bombeta Màgica de la Ràpita.

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1