Música
,
2017
Diumenge 9 de juliol, 22h
Plaça Jaume I
Vilafranca del Penedès

Banc Sabadell Vijazz Penedès. Dianne Reeves

Guanyadora de cinc premis Grammy i considerada la millor vocalista de jazz de l’actualitat, Dianne Reeves posa el punt final al Vijazz 2017 d’una forma elegant i exquisita amb els temes del seu darrer àlbum d’estudi, ‘Beautiful Life’.

Horari: 

22:00h

Sinopsi: 

‘Beautiful Life’, de Diane Reeves, és un treball en el qual reivindica una visió positiva i meravellosa del miracle de la vida i que li ha tornat a valdre un Grammy en la seva carrera. Reeves és l’única cantant que ha obtingut aquest guardó per tres gravacions consecuti­ves.

Nascuda a Detroit l’any 1956, Dianne Reeves va ser descoberta pel trom­petista Clark Terry quan encara anava a l’escola i des de finals de la dècada dels setanta fins ben entrat els vuitanta es va foguejar al costat del músic i pro­ductor Billy Childs. A la dècada dels no­ranta es converteix en artista Blue Note, un dels segells de primera rellevància dins la història del jazz, i els seus discos mostren l’ampli ventall de registres i es­tils que domina amb una tècnica vocal impecable i un excel·lent gust a l’hora d’escollir els músics que l’acompanyen.

L’any 2005 la seva participació a la ban­da sonora de la pel·lícula “Good Night and Good Luck”, protagonitzada per George Clooney, va suposar una nova empenta comercial a la seva carrera i que la seva veu fos valorada més enllà de l’estricte àmbit del jazz.

La publicació l’any 2015 del disc ‘Bea­tiful Life’ va suposar el seu retorn als estudis de gravació després de cinc anys. I ara visita el festival Vijazz en una ocasió única de veure-la en directe i constatar com segueix regnant en la categoria de les Grans Dames del jazz actual.

Programa: 

http://vijazzpenedes.com/programa/?action=tribe_list&tribe_paged=1&tribe-bar-date=2015-06-27

Preu: 

Entrada gratuïta

Fitxa tècnica: 

Dianne Reeves – veu
Peter Martin – piano
Romero Lubambo – guitarra
Reginald Veal – baix
Terreon Gully – bateria

Organitza: 

Tastavins Penedès
Patrocina: Banc Sabadell i Ajuntament de Vilafranca

Més informació: 

  • imatge de control 1per1
  • imatge de control 1per1